Με 19μελή αποστολή η Νίκη με Θρασύβουλο

Δεκαεννιά παίκτες επέλεξε ο Αλέξης Αλεξίου για τη σημερινή (23/11) αναμέτρηση του Κυπέλλου της Νίκης Βόλου με τον Θρασύβουλο στο «Παντελής Μαγουλάς».

Εκτός μάχης έμειναν ο τραυματίας Στεργίδης και ο Πεχλιβανόπουλος, το δελτίο του οποίου δεν έχει φτάσει στα γραφεία της Νίκης.

Την αποστολή αποτελούν οι: Βούρας, Ψωμιάδης, Στουρνάρας, Μκρτσιάν, Λαμπρόπουλος, Κοντοχρήστος, Ριζογιάννης, Πετράς, Μουδούρογλου,

Πουλάκος, Κυπτίου, Λουκίνας, Αναστασίου, Αργύρης, Παραλίκης, Σπυρόπουλος, Βλάχος, Μπουσινάκης και Ζαρίφης.

Η ΠΑΕ, στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας για τον αγώνα Κυπέλλου: «Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ κάνει γνωστό στον κόσμο της, ότι οι κάρτες διαρκείας δεν ισχύουν στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όσο για το παιχνίδι κόντρα στον Θρασύβουλο αύριο Τετάρτη (23/11), τα εισιτήρια βρίσκονται ήδη στην διάθεση του κοινού και κοστίζουν όλα 10 ευρώ».

Τέλος, «στην προσπάθειά της να φέρει νέα παιδία κοντά στην ομάδα, η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ θα μοιράσει δωρεάν προσκλήσεις στην Ακαδημία «ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ», όπως και στο Ιδρυμα Ανηλίκων Βόλου. Οι προσκλήσεις αφορούν το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και τον Θρασύβουλο, που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη στις 2μ.μ. στο «ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ»», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα