Με... 33 δευτερόλεπτα ο van Riemsdyk

04:51 6/1/2012 - Πηγή: OnSports

Με γκολ του James van Riemsdyk, 33 δεύτερα πριν την λήξη, οι Φιλαδέλφεια Φλάιερς κέρδισαν με 5-4 τους Σικάγο Μπλάκχοκς.

Άλλωστε, ο σύλλογος της Φιλαδέλφειας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα σαράντα λεπτά, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε με 4-2. Ωστόσο, οι «μαυαρετοί» ισοφάρισαν στην τρίτη περίοδο και το ματς φαινόταν πως θα καταλήξει στην παράταση.

Εντούτοις, ο van Riemsdyk ολοκλήρωσε το power

play με γκολ 33 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας. Έτσι, ο 22χρονος Αμερικανός, ο οποίος είχε διαμορφώσει νωρίτερα το 4-2, αναδείχθηκε «πρόσωπο» της αναμέτρησης και ανέβασε τους Φλάιερς στους πενήντα βαθμούς.

Ακόμα, ο Jakub Voracek, Scott Hartnell και Harry Zolnierczyk είχαν πετύχει τα τρία πρώτα γκολ των γηπεδούχων. Από την άλλη, οι Brent Seabrook και Patrick Kane ισοφάρισαν σε 4-4 με διαδοχικά γκολ έξι λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης, ενώ οι Andrew Shaw και Jimmy Hayes είχαν βρει δίχτυα νωρίτερα διαμορφώνοντας το 1-0 και το 2-1, αντίστοιχα, υπέρ των Μπλάκχοκς.

Ο σύλλογος του Σικάγο έμεινε στους 52 βαθμούς και στην δεύτερη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Από την πλευρά τους, οι Φλάιερς συμπλήρωσαν 50, αλλά δεν ξέφυγαν από την τέταρτη θέση της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα