Με Billy Butler οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς

Ο Billy Butler πέτυχε το νικητήριο RBI στον ελληνικό «εμφύλιο» διαμορφώνοντας το 2-1 των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς επί των Μιλγουόκι Μπρούερς.

Στο πρώτο inning o Alex Gordon άνοιξε το σκορ με ατομικό home run και στο όγδοο ο Butler κέρδισε τον Francisco Rodriguez (0-4). Ακολούθησε το 15ο φετινό save του Jonathan Broxton, που πρόσφερε τη νίκη στον Greg Holland

(2-2). Από τους ελληνικής καταγωγής παίκτες, ο Μάικ Μουστάκας σημείωσε 1/4 hits για τους «βασιλικούς», ενώ ο Τζορτζ Κοτταράς είχε 0/1 για τους Μπρούερς.

Επιβλητικός ήταν ο Colby Lewis (5-5) και χρεώθηκε τη νίκη στο ευρύ 9-1 των Τέξας Ρέιντζερς εναντίον των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς. Επίσης ο David Murphy πέτυχε home run και τον βοήθησε να επιβληθεί του Ian Kennedy (5-6). Για τους «ντάιμοντς» o Miguel Montero μείωσε με ατομικό home run.

«Κόστισαν» τα δύο λάθη του Jhonny Peralta και οι Σικάγο Καμπς κέρδισαν με 4-3 τους Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Επιθετικά ξεχώρισε ο Darwin Barney με τρία RBIs, ενώ ο Carlos Marmol (1-2) χρεώθηκε τη νίκη στο όγδοο inning και ο Shawn Camp πήρε το πρώτο του φετινό save.

Ο rookie αριστερόχειρας pitcher, Jose Quintana (2-1) οδήγησε τους Σικάγο Ουάιτ Σοξ στο 6-1 επί των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Ευνοήθηκε από το διπλό home run του A.J. Pierzynski, ενώ ο Adam Dunn συμπλήρωσε 21 αντίστοιχα χτυπήματα στο φετινό πρωτάθλημα. Ακόμα, ο Paul Konerko κατέγραψε 3/4 hits.

Οι Trevor Plouffe, Josh Willingham και Denard Span πέτυχαν home runs στο 11-7 των Μινεσότα Τουίνς σε βάρος των Φιλαδέλφεια Φίλις. Επίσης οι Ben Revere και Jamey Carroll είχαν από τρία hits, οπότε ο Nick Blackburn (3-4) χρεώθηκε τη νίκη, παρά τα τέσσερα hits του Jimmy Rollins.

Με έξι runs στο τρίτο inning, οι Όκλαντ Αθλέτικς επικράτησαν με 8-5 των Κολροάντο Ρόκις. Στο συγκεκριμένο κομμάτι ο Brandon Moss πέτυχε το ένα από τα δύο home runs του. Αντίστοιχα χτυπήματα για τους «αθλητικούς» είχαν οι Cliff Pennington και Brandon Inge. Τη νίκη χρεώθηκε ο Bartolo Colon (6-6), αν και δέχθηκε home runs από τους Todd Helton και Tyler Corvin. Ακόμα, ο Ryan Cook κατέγραψε το save.

Σε εξέλιξη είναι τα Σιάτλ Μάρινερς-Σαν Ντιέγκο Πάντρες, Λος Άντζελες Ντότζερς-Λος Άντζελες Έιντζελς και Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Χιούστον Άστρος, τα οποία ολοκληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα πρώτα έξι παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα