Με αντιπάλους Εθνικό και κούραση ο Ολυμπιακός

Μετά το κουραστικό ταξίδι στη Φινλανδία για το Challenge Cup, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο κλειστό του Ρέντη.

Με την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης συνεχίζεται την Κυριακή (22/1, 19.30) στο κλειστό του Ρέντη το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Οι «ερυθρόλευκοι»,

που προέρχονται από το κουραστικό ταξίδι στη Φινλανδία και την πρόκριση επί της Ίσκου Τάμπερε, θα αγωνιστούν με τη γνωστή απουσία του τραυματία Ντίμα Φιλίποφ.

«Γίνομαι κουραστικός καθώς λέω το ίδιο πριν από κάθε αναμέτρηση αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και ιδιαίτερα για εμάς που έχουμε συνεχόμενες παράλληλες υποχρεώσεις», είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης και συμπλήρωσε: «Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται αρκετά ψηλά στη βαθμολογία. Εκτός από το εμπόδιο των αντιπάλων μας θα πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση, την ταλαιπωρία από το ταξίδι στη Φινλανδία και τους τραυματισμούς, μεγάλους και μικρούς».

Ο Εθνικός προέρχεται από δύο σημαντικές εντός έδρας νίκες, που τον έχουν φέρει στην 5η θέση της βαθμολογίας, αλλά θα αγωνιστούν χωρίς τον ανέτοιμο Γιώργο Παπάζογλου.

«Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δουλέψαμε ικανοποιητικά μέσα στην εβδομάδα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα αλλά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα αγωνιστούμε ελεύθερα, χωρίς άγχος και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Είναι από τα παιχνίδια που δεν έχουμε την πίεση του αποτελέσματος και αυτό λειτουργεί θετικά υπέρ μας», τόνισε ο Γιάννης Ανδρεάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα