Με απουσίες στο Κερατσίνι ο Εθνικός

22:12 3/4/2012 - Πηγή: OnSports

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Εθνικός ενόψει του αγώνα της 21ης αγωνιστικής με το Κερατσίνι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (4/4, 16:00).

Ο Δημήτρης Αρναούτης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Παναγιώτη Σκαφτούρο και τους Χώνο, Ντούνη, ενώ πρόβλημα προέκυψε την τελευταία στιγμή με τον Μακρή, ο οποίος υπέστη λουμπάγκο.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Μεϊμάρογλου, Γρίβας, Σεμερτζίδης, Γαλάνης, Κοσμάς, Κατσίγιαννης, Κασσιάρας, Σαμλίδης, Παντελής, Ρούσσος Όθωνας, Ρούσσος Αλέξανδρος, Μιχελής, Σαμιώτης, Τσιούμας, Κυριακάκης, Μακρόπουλος, Κρητικός

και Ιατρού. Όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν την Τετάρτη στις 12:00.

Παράλληλα, μια δυσάρεστη είδηση βύθισε στο πένθος την οικογένεια του Εθνικού. Ενας ένθερμος οπαδός των Πειραιωτών, ο Σάκης Παπαδόπουλος έφυγε από τη ζωή. Η διοίκηση έστειλε αίτημα στην ΕΠΟ, προκειμένου να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στο παιχνίδι με το Κερατσίνι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Εθνικού Πειραιώς, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του φιλάθλου της ομάδας μας, Σάκη Παπαδόπουλου για τον άδικο χαμό του. Ο Σάκης, αποτέλεσε όχι έναν απλό φίλαθλο του Εθνικού, αλλά μία εξαιρετικά εμβληματική φυσιογνωμία της «Κυανόλευκης Κερκίδας».

Επίσης κάνει γνωστό ότι εστάλη αίτημα στην ΕΠΟ, προκειμένου να τηρηθεί στον αγώνα με το Κερατσίνι ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του».

Keywords
Τυχαία Θέματα