Με... άρχοντα Perron οι Μπλους

Μέσα από την διαδικασία των πέναλτι πήραν τη νίκη οι Σέιντ Λουίς Μπλους στην έδρα των Ουίνπεγκ Τζετς, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 προγενέστερα.

Ο David Perron διαμόρφωσε το 2-0 στο τέλος της πρώτης περιόδου, αλλά η πετυχημένη του εκτέλεση πέναλτι στον τέταρτο γύρο της διαδικασίας ήταν η καταλυτική στιγμή του αγώνα. Νωρίτερα, ο Andy McDonald είχε ισοφαρίσει το εύστοχο πέναλτι του Blake Wheeler.

Ο τελευταίος είχε σημειώσει δύο

γκολ για τους Τζετς στην δεύτερη περίοδο, με τον Dustin Byfuglien να προσφέρει ασίστ σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Εντούτοις, η «μεγάλη» του βραδιά παρήγαγε έναν βαθμό για τον καναδικό σύλλογο.

Το σκορ είχε ανοίξει στο 7:43 της πρώτης περιόδου με το 18ο φετινό γκολ του David Backes. Ακόμα, ο T.J. Oshie άθροισε δύο ασίστ για τους «μπλε».

Έτσι η ομάδα του Σέιντ Λούις άθροισε 83 βαθμούς και έχει πλέον δύο λιγότερους από τους πρωτοπόρους της Central, Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς, οπότε διατηρεί την τέταρτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Στους 68 «ανέβηκαν» οι κάτοχοι της κορυφής της Southeast, οι οποίοι κατατάσσουν τους Τζετς στην τρίτη θέση της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα