Με Δρυμωνάκο στο Ευρωπαϊκό

Δεκαπέντε «δελφίνια» θα κολυμπήσουν για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας (21-27/5).

Οι έντεκα είχαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους και ένας είχε προσεγγίσει πολύ το όριο πρόκρισης, ενώ θα προστεθούν τρεις αθλήτριες που θα συμπληρώσουν τις ομάδες σκυταλοδρομίας 4Χ100μ. ελεύθερο και 4Χ100μ. μικτή

ομαδική, αφού η ΚΟΕ έκρινε ότι στα συγκεκριμένα αγωνίσματα υπάρχουν ελπίδες διάκρισης και πρόκρισης στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Στο Ντέμπρετσεν θα ταξιδέψουν οι εξής: Γιάννης Δρυμωνάκος (φιναλίστ στο Παγκόσμιο της Σανγκάης και όρια), Αρης Γρηγοριάδης, Στέφανος Δημητριάδης, Γιάννης Καλάργαρης, Μαριάννα Λυμπερτά, Νόρα Δράκου, Κρίστελ Βουρνά (όρια), Κώστας Μαρκόζης (συμπεριλήφθηκε αν και ήταν ο τρίτος με όριο στα 200μ. πεταλούδα), Παναγιώτης Σαμιλίδης (όρια και μετάλλιο στο Παγκόσμιο εφήβων/νεανίδων της Λίμα), Ανδρέας Βαζαίος, Κριστιάν Γκολομέεβ (μετάλλια στο Παγκόσμιο εφήβων/νεανίδων), Φώτης Κολιόπουλος (προσέγγιση ορίου στα 50μ. πεταλούδα).

Επιπλέον, στο Ευρωπαϊκό θα μετάσχει η αθλήτρια με την καλύτερη επίδοση στα 100μ. πρόσθιο ως τις 13 Μαϊου (για την ομάδα 4Χ100μ. μικτή ομαδική) και δύο αθλήτριες με τις καλύτερες επιδόσεις, εκτός των ήδη συμμετεχουσών, στα 100μ. ελεύθερο (για τα 4Χ100μ. ελεύθερο). Λογικά στο Ντέμπρετσεν θα μετάσχει και η 4Χ100μ. μικτή ομαδική των ανδρών, που συμπληρώνεται από τους αθλητές που έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα