Με «εξάρα» επιστρέφουν Σικάγο οι Μπλάκχοκς

Οι Σικάγο Μπλάκχοκς συνέτριψαν τους ουραγούς Κολόμπους Μπλου Τζάκετς με 6-1 και ολοκλήρωσαν μεγάλη σειρά εκτός έδρας αγώνων.

Στο Οχάιο, οι «μαυραετοί» έδωσαν το ένατο τους διαδοχικό παιχνίδι μακριά από την «πόλη των ανέμων». Μάλιστα κατέγραψαν μία σειρά από ήττες, αλλά το 6-1 σε βάρος των Τζάκετς ήταν η δεύτερη συναπτή τους επιτυχία.

Οι Jonathan Toews και Patrick Sharp

είχαν από ένα γκολ και δύο ασίστ έκαστος. Ακόμα, ο Patrick Kane κατέγραψε ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ ο Viktor Stalberg συνέχισε την ευνοϊκή του παράδοση σε βάρος της ομάδας του Κολόμπους σκοράροντας για όγδοη φορά στους πέντε φετινούς αγώνες των δύο ομάδων. Μάλιστα, οι Μπλάκχοκς έχουν «5 στα 5» στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Οι Marcus Kruger και Sami Lepisto βρήκαν δίχτυα στην τρίτη περίοδο και μετέτρεψαν το 4-1 σε 6-1. Από την άλλη, ο Derick Brassard άνοιξε το σκορ για τους ουραγούς του πρωταθλήματος στο 5:13 της αναμέτρησης.

Εντούτοις οι Μπλου Τζάκετς δέχθηκαν έξι «τεμάχια» στην συνέχεια και έμειναν στους σαράντα βαθμούς. Στους 69 ανήλθε η ομάδα του Σικάγο, η οποία καταλαμβάνει την έκτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL.

Keywords
Τυχαία Θέματα