Με... φόρα δύο Έλληνες στο MLB

02:57 7/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Νικ Μαρκάκης πέτυχε ένα home run και τρία RBIs στο εναρκτήριο 4-2 των Μπάλτιμορ Όριολς με τους Μινεσότα Τουίνς.

Μπορεί ο Ελληνοαμερικανός outfielder να έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας, αλλά ξεκίνησε... φουριόζος το πρωτάθλημα. Άλλωστε μαζί με τον Jake Arrieta, ο οποίος πήρε τη νίκη με τέσσερα strikeouts και δύο hits σε επτά innings, ο Μαρκάκης οδήγησε τους Όριολς στο θετικό ξεκίνημα του «μαραθωνίου»

Home run πέτυχε και

ο Τζορτζ Κοταράς στην ήττα των Μιλγουόκι Μπρούερς από τους παγκόσμιους πρωταθλητές, Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Συγκεκριμένα μετέτρεψε το 11-2 σε 11-5 στο ένατο inning, αλλά οι εκπρόσωποι του Μιλγουόκι δεν ολοκλήρωσαν μία απίθανη ανατροπή.

Άλλωστε ο Yovani Gallardo παραχώρησε τέσσερα home runs στους «καρντς» και αντικαταστάθηκε με το σκορ στο 6-2 στα μέσα του τέταρτου inning! H συνέχεια δεν ήταν καλύτερη για την ομάδα του, οπότε οι Μπρούερς αποχώρησαν ηττημένοι από την επανάληψη του περσινού τελικού της National League. Ακολουθούν δύο ακόμα ματς μεταξύ των δύο συλλόγων τις ισάριθμες επόμενες ημέρες.

Ακόμα, οι Τέξας Ρέιντζερς επικράτησαν με 3-2 των Σικάγο Ουάιτ Σοξ με τον Colby Lewis να σημειώνει εννέα strikeouts. Από την πλευρά του, ο Ian Kesler «έγραψε» το πρώτο του φετινό home run στον εναρκτήριο αγώνα των Τεξανών. Στο τέλος, ο Joe Nathan πήρε το save.

Σε άλλο ματς, ο Mariano Rivera δέχθηκε δύο runs στο ένατο inning και ο σταθερότερος σύγχρονος closer ξεκίνησε την σεζόν με ήττα. Οι Νιου Γιορκ Γιάνκις ξεπέρασαν Grand Slam του Carlos Pena στο πρώτο inning, αλλά ο Rivera δεν μπόρεσε να κρατήσει τους Τάμπα Μπέι Ρέις στο τέλος, οπότε οι Νεοϋορκέζοι άρχισαν τη χρονιά με το... αριστερό.

Σε εξέλιξη είναι οι αγώνες των Χιούστον Ρόκετς με τους Κολοράντο Ρόκις και των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς με τους Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς. Ακόμα, στις πέντε τα ξημερώματα του Σαββάτου (07/04) θα αρχίσουν οι αναμετρήσεις των Σαν Ντιέγκο Πάντρες με τους Λος Άντζελες Ντότζερς, των Όκλαντ Αθλέτικς με τους Σιάτλ Μάρινερς και των Λος Άντζελες Έιντζελς με τους Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς.

Keywords
Τυχαία Θέματα