Με γεμάτες… τσέπες η Νίκη κόντρα στην Κρανούλα

Το ποσό των 25.000 ευρώ μοίρασε χθες (20/01) ο Γιώργος Δαλούκας στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε οπαδικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ με δηλώσεις του στον Blue Star Fm τόνισε ότι μοίρασε 25.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές, γεγονός που σημαίνει ότι οι «κυανόλευκοι» θα αγωνισθούν με γεμάτες τσέπες και συγκεντρωμένοι στο αυριανό (22/01) παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Κρανούλας στο «Παντελής Μαγουλάς».

Ακόμη,

είπε ότι σκοπεύει να συστήσει οικονομική επιτροπή εξυγίανσης της ΠΑΕ με πρόεδρο έναν οικονομολόγο, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά η ΠΑΕ: «Προσπαθούμε να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα, η διοικητική ανάταση θα φέρει και την αγωνιστική ανάταση».

Επισήμανε, επίσης, ότι θα μειώσει το εισιτήριο στα πέταλα στα 5 ευρώ, σε περίπτωση που το γήπεδο θα είναι γεμάτο στα επόμενα ματς και τέλος σχολίασε και τη συγχώνευση του Ηρακλή με την ΑΕ Ποντίων, που πλέον θα αγωνίζεται ως αντίπαλος της Νίκης στο βόρειο όμιλο της football league 2: «Ξέρετε ότι δεν είμαι υπέρ των ερμαφρόδιτων καταστάσεων. Ο Ηρακλής δε γίνεται να αλλάξει 22 παίκτες. Εμείς με πεσμένη ψυχολογία λόγω των προβλημάτων που είχαμε είμαστε δεύτεροι και αήττητοι. Τώρα πλέον και με την ενίσχυση που θα κάνουμε, μόνο πρώτοι μπορούμε να βγούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα