Με γκολ του Spacek οι Χαρικέινς στο Μόντρεαλ

Ανέτρεψαν το 3-2 και επικράτησαν οι Καρολάινα Χαρικέινς με 5-3 των Μόντρεαλ Κανάντιενς διακόπτοντας το θετικό σερί των «χαμπς».

Μάλιστα, ένας πρώην παίκτης των γηπεδούχων, Jaroslav Spacek σημείωσε το 2-0 στα μέσα της δεύτερης περιόδου, ενώ ο Eric Staal πέτυχε δύο από τα τρία γκολ των «τυφώνων» στο τρίτο 20λεπτο. Αυτό, άλλωστε, άρχισε με σκορ 3-2 υπέρ των Κανάντιενς, αλλά έληξε με 5-3 υπέρ των Χαρικέινς.

Πέρα

από τον Staal, ο οποίος είχε ένα shorthanded και ένα empty net γκολ, ο Jamie McBain κατέγραψε το νικητήριο γκολ σε power play, με ασίστ του Staal. Νωρίτερα, οι «τυφώνες» είχαν προηγηθεί με 2-0, πριν δεχθούν την πρώτη ανατροπή της αναμέτρησης.

Ο Jiri Tlusty ήταν ο... υπαίτιος του 1-0 και o Spacek του 2-0, αλλά οι Tomas Plekanec, Erik Cole και David Desharnais έφεραν το σκορ σε 3-2 σε διάστημα έξι λεπτών. Στο τέλος, όμως, έχασαν και απώλεσαν νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων.

Έτσι έμειναν στους 55 βαθμούς και οι ουραγοί της ανατολικής περιφέρειας του NHL συμπλήρωσαν 53. Αμφότερες οι ομάδες παραμένουν εκτός της προνομιούχας οκτάδας του συγκεκριμένου γκρουπ 15 συλλόγων.

Keywords
Τυχαία Θέματα