Με κόσμο ο Πανηλειακός στην Αθήνα

Τη συμπαράσταση των οπαδών του σε ακόμη ένα παιχνίδι θα έχει ο Πανηλειακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» φίλοι ετοιμάζουν την Τετάρτη (28/03) εκδρομή, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον Πανηλειακό απέναντι στον Ηλυσιακό στο γήπεδο του Ζωγράφου στις 16.00.

Παρά το γεγονός ότι το ματς πέφτει καθημερινή, φίλαθλοι της ομάδας θα μεταβούν με ιδιωτικά αυτοκίνητα από τον Πύργο στην Αθήνα, ενώ θα συναντηθούν με μέλη του Paniliakos Athens

Club που θα βρεθούν στο γήπεδο. Όσοι ακόμα επιθυμούν, μπορούν να το δηλώσουν στο Σύλλογο Φίλων ή στις σχετικές σελίδες στο facebook.

Η ανακοίνωση του Paniliakos Athens Club αναφέρει τα εξής:

«Όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω της "νέας" ώρας, το εκτός έδρας ματς με τον Ηλυσιακό θα ξεκινήσει στις 4:00 μ.μ.! Το Paniliakos Athens Club, καθώς και μεμονωμένοι εκδρομείς-μέλη των Red Boys-από τον Πύργο, θα βρισκόμαστε για ένα ακόμα εκτός έδρας ματς στο πέταλο για να ενισχύσουμε με τη φωνή και την ψυχή μας την αγαπημένη μας ομάδα, ώστε να κατακτήσει το πολυπόθητο "διπλό"! Ας δείξουμε για άλλη μια φορά τί εστί ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ και ΠΥΡΓΙΩΤΗΣ!!! Όλοι την Τετάρτη 28/3 στο Δημοτικό Στάδιο Ζωγράφου...».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, χθες (25/03) οι παίκτες είχαν ρεπό και επιστρέφουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (26/03), οπότε θα μπει σε τελική ευθεία η προετοιμασία κόντρα στον Ηλυσιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα