Με μεγάλη επιτυχία ο χορός της Νίκης Βόλου

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στον ετήσιο χορό της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Δυναμικό παρών έδωσε η ανδρική ομάδα μπάσκετ.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο κέντρο διασκέδασης «See You» ο χορός της Γ.Σ. Νίκης Βόλου, στον οποίο παρευρέθηκε σύσσωμη η «κυανόλευκη» οικογένεια από το σύνολο των αθλημάτων που καλλιεργούνται, καθώς και ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Χαλέβας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Απόστολος Παπατόλιας και ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Μαργαρίτης Πατσιαντάς.

Αρχικά, απεύθυναν

σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους τόσο ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Λάζος όσο και ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Καραγιάννης. Στις ομιλίες τους τόνισαν τη συμβολή της Ερασιτεχνικής στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και τις προοπτικές για μεγαλύτερες διακρίσεις σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Τόνισαν, επίσης, πως η προσπάθεια που γίνεται στη Νίκη θα πρέπει να έχει συνέχεια και η συμμετοχή του κόσμου είναι καθοριστική, ακόμη περισσότερο στις ημέρες μας που δεν υπάρχει καμία στήριξη από την πολιτεία.

Ακολούθησε το μουσικό πρόγραμμα του κέντρου, με πολύ κέφι και χορό που συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν ήταν λίγες οι φορές που ακούστηκαν συνθήματα από τους οργανωμένους οπαδούς της Νίκης Βόλου υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας, ενώ ευχή όλων ήταν οι παίκτες του Γιώργου Ζαφειρούδη να καταφέρουν να πετύχουν το μεγάλο στόχο της ανόδου στην Α2.

Με ανακοίνωσή της, η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου: «Ευχαριστεί για την παρουσία τους την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, τη Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου, το Blue Club «Π. Ντοκούζης», τον Blue Star FM, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, τους αθλητές, γονείς, προπονητές, όπως και όλο τον κόσμο που ενισχύει και αγκαλιάζει κάθε προσπάθεια της Νίκης Βόλου. Τέλος, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου θέλει να ευχαριστήσει τα καταστήματα που προσέφεραν αφιλοκερδώς τα δώρα τους για τη λαχειοφόρο, Black and Decker ηλεκτρικά εργαλεία Συρβανίδης Κοσμάς, Μονωτική Βόλου Αφοί Γιαλίδη, Κοσμηματοπωλείο Αδαμάντινο, Φαρμακείο Κωνσταντίνος Τσαρνάς, καθώς και την διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης «See You» για την άψογη συνεργασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα