Με… ονόματα η Εθνική Ελπίδων

Με… άρωμα Super League είναι οι κλήσεις του Γιώργου Γεωργιάδη στην Εθνική Ελπίδων για τις αναμετρήσεις με Γερμανία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, ανακοίνωσε την Παρασκευή (4/11) τους εκλεκτούς του για τις αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης του 1ου ομίλου για το EURO 2012.

Συγκεκριμένα, ο εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος» έχει καλέσει τους: Κώστα Λάμπρου (Φέγενορντ), Γιούρι

Λοντίγκιν, Πέτρο Μάνταλο, Παναγιώτη Βλαχοδήμο (SKODA Ξάνθη), Αλέξη Αποστολόπουλο, Γιώργο Κατσικά, Απόστολο Γιάννου (ΠΑΟΚ), Τάσο Λαγό, Χάρη Μαυρία (Παναθηναϊκός), Γιάννη Ποτουρίδη, Γιάννη Φετφατζίδη (Ολυμπιακός), Γιάννη Σκόνδρα, Θανάση Καραγκούνη (Ατρόμητος), Δημήτρη Ανάκογλου (Πανσερραϊκός), Σάββα Γκέντσογλου (ΑΕΚ), Δημήτρη Κουρμπέλη (Αστέρας Τρίπολης), Παύλο Μητρόπουλο (Παναιτωλικός), Θάνο Πέτσο, Κώστα Φορτούνη (Καϊζερσλάουτερν), Άρη Σοϊλέδη (Δόξα Δράμας), Απόστολο Βέλλιο (Έβερτον).

Η Εθνική Ελπίδων θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του ομίλου Γερμανία την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 18:45 στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, ενώ τρεις μέρες αργότερα θα υποδεχθεί τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στις 17:00.

Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών για γίνει τη Δευτέρα (7/11) στις 13:30 στο ξενοδοχείο «Εμμαντίνα». Την ίδια μέρα, στις 17:00 θα γίνει μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, κάτι που θα γίνει και το πρωί της Τρίτης (8/11) στις 11:00. Την Τετάρτη (9/11) οι διεθνείς θα προπονηθούν το απόγευμα στις 18:00 στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης.

Keywords
Τυχαία Θέματα