Με πολλά ερωτηματικά οι Πάτριοτς

Το Σάββατο το βράδυ (ξημερώματα 15/01) οι Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς υποδέχονται τους Ντένβερ Μπρόνκος και έχουν... 13 παίκτες στον κατάλογο των τραυματιών.

Μπορεί η μάχη του Tom Brady με τον Tim Tebow σε επίπεδο quarterbacks να κεντρίζει το ενδιαφέρον στους προημιτελικούς των play off του NFL αυτό το σαββατοκύριακο, αλλά οι «πατριώτες» έχουν ακόμα 13... πονοκεφάλους.

Τόσους παίκτες έχουν στον κατάλογο των τραυματιών, αλλά όλοι ενδέχεται να αγωνιστούν στον κρισιμότατο αγώνα. Σε κάθε περίπτωση η τελική απόφαση θα παρθεί λίγες ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Ο Patrick Chung είναι η σημαντικότερη περίπτωση, καθώς ο safety των Πάτριοτς χτύπησε πάλι το πόδι του. Για την ώρα οι πιθανότητες συμμετοχής του είναι 50-50%. Στην ίδια μοίρα είναι οι wide receivers Wes Walker και Matthew Slater, οι offensive lineman Logan Mankins, Sebastian Vollmer, Dan Connolly και Marcus Cannon, ο cornerback Kyle Arrington, o safety James Thedigbo και οι linebackers Rob Ninkovich, Brandon Spikes, Dane Fletcher και Tracy White.

Keywords
Τυχαία Θέματα