Με προβλήματα η Ουκρανία

Ο Όλεγκ Μπλαχίν θα έχει μόλις 14 ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του για την αναμέτρηση με την Γερμανία, καθώς δέκα ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα!

Υπό αρκετά δύσκολες συνθήκες θα προσπαθήσει να οδηγήσει την εθνική ομάδα της Ουκρανίας στην αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Γερμανίας, ο Όλεγκ Μπλαχίν. Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει μόλις 14 ποδοσφαιριστές διαθέσιμους, καθώς δέκα Ουκρανοί τραυματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

«Πρέπει να δεχόμαστε τέτοιες απροσδόκητες καταστάσεις, ειδικά όταν μιλάμε για έναν προπονητή. Δέκα ποδοσφαιριστές είναι εκτός αποστολής πλέον.

Ίσως καλέσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές τις επόμενες ημέρες. Αν αποφασίσουμε όμως να μείνουμε με 14, θα κάνουμε μόλις τρεις αλλαγές, αντί για πέντε ή έξι», είπε αρχικά ο Μπλαχίν.

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Αντρέι Σεφτσένκο που ταλαιπωρείται από χρόνιο πρόβλημα στην μέση. Οι αμυντικοί, Τάρας Μίκαλικ, Ευγκέν Κατσερίντι και Νμίτρο Τσιγκρίνσκι, είναι όλοι εκτός για τις επόμενες δύο εβδομάδες, με τον τερματοφύλακα, Ολεξάντρ Σοφκόφσκι να μένει με την σειρά του και αυτός εκτός.

Ο φορμαρισμένος μέχρι πρότινος επιθετικός της Ντιναμό Μόσχας, Αντρέι Βορονίν είναι επίσης αμφίβολος, όπως και οι μέσοι Ολεξάντρ Αλίεφ, Ντένις Γκαρμάς, Ολεξέι Γκάι και Όλεγκ Ρούσεφ.

Το παιχνίδι θα γίνει στα εγκαίνια του «Ολιμπίνσκι Στάντιουμ» το οποίο θα είναι ένα από τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το επόμενο καλοκαίρι.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα