Με Ρουμανία για… διπλή αποστολή

Τη Ρουμανία αντιμετωπίζει η Εθνική ανδρών για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του World League.

Στη Ρουμανία βρίσκεται η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, όπου την Τρίτη (21/2, 17.00) αντιμετωπίζει τη γειτονική χώρα για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του World League, παιχνίδι που θα αποτελέσει παράλληλα πρόβα και για την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το προολυμπιακό

τουρνουά.

Στη θέση του τραυματία Κώστα Μουρίκη κλήθηκε ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ενώ την υπόλοιπη αποστολή απαρτίζουν οι: Φίλιππος Καραμπέτσος, Κώστας Τσαλκάνης (τερματοφύλακες), Μανώλης Μυλωνάκης, Ανδρέας Μιράλης, Κώστας Κοκκινάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιάννης Φουντούλης, Μάνθος Βουλγαράκης.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Ντράγκαν Άντριτς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ για το ματς με τη Ρουμανία: «Είναι ένα πολύ καλό τεστ το ματς με τη Ρουμανία, για να δούμε κάποια πράγματα. Πρόκειται για πολύ καλή και σοβαρή ομάδα. Ατομικά μου αρέσει πολύ. Δεν έχουμε παίξει μαζί τους πρόσφατα και θα είναι ένα χρήσιμο τεστ ενόψει και του αγώνα μας στο προολυμπιακό».

Keywords
Τυχαία Θέματα