Με run του Μάικ Μουστάκα οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς

Οι Jeff Francouer και Yuniesky Betancourt πέτυχαν home runs στο ευρύ 8-2 των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς εναντίον των Τάμπα Μπέι Ρέις.

Ο πρώτος είχε διπλό εναντίον του Chris Archer και ο δεύτερος τριπλό στο όγδοο inning, ενώ ο Μάικ Μουστάκας συνέβαλε με ένα run. Έτσι ο θετικός Bruce Chen (7-6) πρόσθεσε μία νίκη στη φετινή συγκομιδή του. Αύριο οι «βασιλικοί» θα επιδιώξουν την ολοκλήρωση του sweep.

Δύο hits, εκ

των οποίων το ένα προκάλεσε το νικητήριο RBI, πέτυχε ο Anthony Rizzo στο 5-3 των Σικάγο Καμπς επί των Νιου Γιορκ Μετς. Έτσι ο Scott Maine (1-1) χρεώθηκε τη νίκη σαν πρώτος reliever του Randy Wells, ο οποίος παραχώρησε τρία runs στα πρώτα ισάριθμα innings. Εν τέλει ο Carlos Marmol συμπλήρωσε πέντε saves σαν τέταρτος reliever.

home run του Alex Rios, οι Σικάγο Ουάιτ Σοξ κέρδισαν 3-2 τους Μινεσότα Τουίνς. Επίσης, ο Gavin Floyd (6-7) πήρε μία σπάνια νίκη εναντίον των «διδύμων» (πέμπτη σε 17 παιχνίδια), η οποία πιστοποιήθηκε από το 10ο save του Addison Reed. Πάντως ο closer pitcher παραχώρησε 2-run single στον Jamey Carroll.

Δέκα strikeouts σημείωσε ο Yu Darvish (10-4) και συμπλήρωσε επτά συνεχόμενες νίκες στο 7-5 των Τέξας Ρέιντζερς σε βάρος των Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Ευνοήθηκε από τα home runs των Ian Kinsler και Josh Hamilton, ώστε να ξεπεράσει το αντίστοιχο χτύπημα του Prince Fielder. Στο τέλος ο Joe Nathan έφτασε στα 17 saves σαν τρίτος pitcher.

Πέτυχαν 21 hits και τέσσερα home runs οι Ουάσινγκτον Νάσιοναλς στο 12-5 επί των Κολοράντο Ρόκις! Δύο home runs σημείωσε ο Adam LaRoche, ενώ οι Ryan Zimmerman και Tyler Moore είχαν από ένα. Έτσι ο Gio Gonzalez (10-3) πήρε μία νίκη παρά την ασταθή του απόδοση. Ενδεικτικά παραχώρησε home runs στους Jonathan Herrera και Dexter Fowler.

Διπλό home run είχε ο J.D. Martinez και μονό ο Jed Lowrie στο 5-3 των Χιούστον Άστρος επί των Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Έτσι ο Jordan Lyles (2-4) πήρε τη νίκη, αν και δέχθηκε home run από τον Will Venable στο τρίτο inning. Επίσης ο Brett Myers συμπλήρωσε 17 saves.

Σε εξέλιξη είναι τα Σιάτλ Μάρινερς-Όκλαντ Αθλέτικς και Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Λος Άντζελες Ντότζερς, τα οποία ολοκληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα του MLB. Νωρίτερα τελείωσαν τα πρώτα επτά ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα