Με το…μάτι του ειδικού!

16:41 9/2/2012 - Πηγή: OnSports


Στην αξιολόγηση των έντεκα γκολκίπερ των ομάδων του νοτίου ομίλου της football league 2 προχώρησε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Προοδευτικής, Γιάννης Ζαλαώρας.

Ο Ζαλαώρας, ο οποίος εργάζεται ως προπονητής τερματοφυλάκων τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες της Καλλιθέας, επιχείρησε να αξιολογήσει τους βασικούς γκολκίπερ των ομάδων του νοτίου ομίλου μέσα από την ιστοσελίδα ioniansports, κάνοντας πρώτα μία εισαγωγή: «Στην προσπάθεια αυτή που κάνω, έχω

δίπλα μου τον δάσκαλο μου τον κύριο Γιάννη Πλαβούκο (προπονητή τερματοφυλάκων ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), ο οποίος με τις συμβουλές και την σωστή καθοδήγησή του με βοηθά να κάνω όσο μπορώ καλύτερα αυτό που αγαπώ πάρα πολύ. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον προπονητή μου στην Προοδευτική, κύριο Μαργαρίτη Χατζηαλέξη για την ευκαιρία που μου έδωσε να δείξω την δουλειά μου για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο».

Αναλυτικά η αξιολόγηση των έντεκα τερματοφυλάκων του 1ου ομίλου της football league 2:

Για το Γιάννη Μπαντίκο της Προοδευτικής:
«Ο Γιάννης είναι ένας τερματοφύλακας με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μεγάλο του προτέρημα αποτελεί το ότι είναι ταχυδυναμικός και έχει πολύ καλή αντίληψη.
Επίσης ξεχωρίζει για την πολύ καλή του τεχνική. Παρόλα αυτά επειδή είναι νεαρός σε ηλικία οφείλει να δουλέψει και να σκύψει το κεφάλι.
Πρέπει να βελτιωθεί στην αμυντική και επιθετική τακτική για βοηθήσει περισσότερο την ομάδα μας. Έχει κάνει αλματώδη πρόοδο μέσα σε αυτή την χρονιά. Σε αυτό έχουν βοηθήσει και οι άλλοι 3 τερματοφύλακες Αρχοντάκης -Ζήνωνος - Παγώνης και αυτό είναι προς τιμή τους».

Για τον Διονύση Θεοδωρακόπουλο του Πανηλειακού:
«Έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα και αυτό έχει αντίκτυπο και στην ομάδα του. Η διάρκεια καταξιώνει έναν τερματοφύλακα και για αυτό θα ήθελα να τον δω και στην συνέχεια».

Για τον Θανάση Κόη του Απόλλωνα:
«Έχει παραστάσεις από Α΄ Εθνική και φέτος δείχνει για άλλη μία φορά τις δυνατότητες του. Παρά το λάθος του στον μεταξύ μας αγώνα παραμένει ένας σπουδαίος τερματοφύλακας. Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση και αποτελεί σταθερή αξία στον χώρο. Νομίζω ότι τα υπόλοιπα είναι περιττά για αυτόν τον τερματοφύλακα».

Για τον Σωκράτη Κοψαχείλη της Καλαμάτας:
«Αποτελεί σταθερή αξία καθώς βρίσκεται χρόνια στον χώρο και έχει υπάρξει μέλος σε ομάδες Α΄ και Β΄ Εθνικής κάτι που από μόνο του είναι πολύ ξεχωριστό. Είναι έμπειρος και πολύτιμος για την ομάδα της Καλαμάτας καθώς βοηθά και μόνο με την παρουσία του όλη την ομάδα εμπνέοντας σιγουριά».

Για τον Γιάννη Χώνο του Α.Ο Γλυφάδας:
«Είναι υπερπολύτιμος για την ομάδα της Γλυφάδας και σε συνεργασία με τον άλλο τερματοφύλακα της ομάδας τον Παγούδη αποτελούν ένα εξαιρετικό δίδυμο. Στον Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ σίγουρα θα αισθάνονται ασφαλής στα γκολπόστ».

Για τον Θανάση Γεωργίου της Ζακύνθου:
«Προσπαθεί , ωστόσο έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι ένας τερματοφύλακας με πολλά φυσικά σω

Keywords
Τυχαία Θέματα