Με ΤΣΣΚΑ και Ντεσπέιν ο Ηρακλής

Την ΤΣΣΚΑ Σόφιας υποδέχονται οι «κυανόλευκοι», στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Κουβανού ακραίου.

Οι ήττες από την Αρκάς χάλασε τα ευρωπαϊκά σχέδια του Ηρακλή, που όμως συνεχίζει να ελπίζει για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, έστω και με περιορισμένες πλέον πιθανότητες.

Οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στον Εύοσμο, όπου την

Τετάρτη (11/1, 20.00, OTETV) υποδέχονται την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, για την 5η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Με πολλές αλλαγές σε σχέση με την τελευταία εκτός των συνόρων παρουσία τους, αλλά κυρίως με τον Ρολάντο Ντεσπέιν να τίθεται στη διάθεση του Σωτήρη Δρίκου για πρώτη φορά φέτος στην Ευρώπη, οι Θεσσαλονικείς φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν την καλή ψυχολογία από την πρόσφατη επικράτηση απέναντι στον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη.

«Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρώτου γύρου, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν απώλειες και προσθήκες», τόνισε ο Σωτήρης Δρίκος αναφερόμενος στη νίκη του α΄ γύρου στη Βουλγαρία και πρόσθεσε: «Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Ηρακλής είναι πρώτα από όλα να ξεχάσει το πρώτο παιχνίδι της Σόφιας. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία εξαιρετικά έμπειρη ομάδα και αν της αφήσεις το περιθώριο μπορεί να σου κάνει ζημιά, όπως και έκανε στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Νόλικο».

Keywords
Τυχαία Θέματα