Μεγάλη υποχώρηση των Σαρκς

09:33 7/3/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Έντμοντον Όιλερς επικράτησαν των Σαν Χοσέ Σαρκς στα πέναλτι ύστερα από το προγενέστερο 2-2 και προκάλεσαν βαθμολογική πτώση των «καρχαριών».

Οι «καρχαρίες» ξεκίνησαν τη βραδιά στην τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL και στην κορυφή της Pacific, αλλά πλέον είναι όγδοοι και ισοβαθμούν με δύο ακόμα ομάδες στους 74 βαθμούς. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν δεν έπαιρναν οι Σαρκς τον βαθμό της... παρηγοριάς, τότε θα έμεναν εκτός της προνομιούχας οκτάδας.

Στα πέναλτι, ο Sam Gagner σημείωσε τη μοναδική

εύστοχη εκτέλεση με forehand. Για τους Όιλερς, οι οποίοι είχαν τρεις σερί ήττες, σκόραραν στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης οι Jordan Eberle και Ryan Smyth, ενώ ο Devan Dubnyk σταμάτησε 28 σουτ συν τις τρεις εκτελέσεις πέναλτι στην καθοριστική διαδικασία του αγώνα.

Εννέα αποτυχίες στα 11 τελευταία τους παιχνίδια έχουν πλέον οι Σαρκς, αν και Jim Vandermeer και Ryane Clowe βρήκαν δίχτυα. Ο τερματοφύλακας τους, Antti Niemi, κατέγραψε 26 αποκρούσεις, αλλά νικήθηκε από τον Gagner στα πέναλτι.

Πλέον οι Όιλερς έχουν 58 βαθμούς, αλλά παραμένουν στην προτελευταία θέση της συνολικής κατάταξης της λίγκας. Απομένουν μονάχα... τυπικές ελπίδες πρόκρισης στα play off για τους ουραγούς της Northwest.

Keywords
Τυχαία Θέματα