Μεγάλο συμβόλαιο για Niese

00:37 6/4/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Νιου Γιορκ Μετς πρόσφεραν νέο συμβόλαιο στον Jonathon Niese και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ

Για πέντε ακόμα χρόνια θα είναι μέλος των Μετς ο 25χρονος αριστερόχειρας Niese. Σε αυτό το διάστημα θα εισπράξει 25.5 εκατομμύρια δολάρια. Ακόμα, οι Νεοϋορκέζοι πρόσθεσαν τους Miguel Batista και Mike Baxter στην πρώτη ομάδα, τους Pedro

Beato και D.J. Carrasco στον κατάλογο των τραυματιών, ο Arando Rodriguez υποβιβάστηκε, ενώ ο Josh Stinson αποδεσμεύτηκε και θα συνεχίσει τους Μιλγουόκι Μπρούερς.

Τον Φεβρουάριο «έφυγε» σε ηλικία 57 ετών ο Gary Carter. Πριν τον αποψινό (ξημερώματα 05/04) εναρκτήριο αγώνα, οι Νιου Γιορκ Μετς τίμησαν τον Hall of Fame catcher τους.

Άνοδος στα συμβόλαια

Πέρσι ο μέσος όρος ετήσιων αποδοχών των παικτών μπέιζμπολ υποχώρησε στα... 3.44 εκατομμύρια δολάρια, αλλά φέτος εκτοξεύθηκε στα 4.1 εκατομμύρια. Άλλωστε οι Μαϊάμι Μάρλινς, Ντιτρόιτ Τάιγκερς και Λος Άντζελες Έιντζελες αποφάσισαν να επενδύσουν... χοντρά ενόψει της φετινής σεζόν.

Επίσης, οι 243 από τους 856 παίκτες έχουν γεννηθεί εκτός Η.Π.Α., κάτι που αποτελεί άλλη άνοδο από 27.7% σε 28.4%. Οι 95 είναι από την Δομινικανή Δημοκρατία, οι 66 από την Βενεζουέλα, οι 15 από τον Καναδά, οι 13 από την Ιαπωνία, οι 11 από την Κούβα, άλλοι 11 από το Πουέρτο Ρίκο, εννέα από το Μεξικό, επτά από τον Παναμά, τέσσερις από το Κουρακάο, άλλοι τέσσερις από την Αυστραλία, τρεις από την Νικαράγουα, δύο από την Ταϊβάν, ενώ η Κολομβία, η Ιταλία και η Νότια Κορέα έχουν από έναν παίκτη στο MLB.

«Δεν φεύγει ο Lannan»

Δεν έχουν σκοπό να ανταλλάξουν τον John Lannan, αν και αρκετές ομάδες έχουν ήδη προσεγγίσει τους Ουάσινγκτον Νάσιοναλς με αυτόν τον σκοπό. Θυμίζουμε πως ο pitcher υποβιβάστηκε απρόσμενα στη δεύτερη ομάδα.

Στους Τζάιαντς ο Κοντός

Τον ελληνικής καταγωγής reliever pitcher, Γιώργο Κοντό, απέκτησαν οι Σαν Φρανσίσκο Τζάιντς από τους Νιου Γιορκ Γιάνκις. Η ανταλλαγή ολοκληρώθηκε με την αντίθετη διαδρομή του Chris Stewart.

Βγήκαν... όπλα

Άθελά του, ο Torii Hunter των Λος Άντζελες Έιντζελς ενεργοποίησε συναγερμό επιστρέφοντας σπίτι του. Όταν έφτασε η αστυνομία, ο 36χρονος outfielder δεν είχε ταυτότητα και οι εκπρόσωποι των αρχών τον απείλησαν με όπλα, μέχρι να λυθεί η παρεξήγηση!

Πέντε strikeouts για Darvish

Στο τελευταίο φιλικό των Τέξας Ρέιντζερς, ο Yu Darvish σημείωσε πέντε strikeouts. Ο 25χρονος pitcher αποτελεί τη μεγαλύτερη φετινή επένδυση των Τεξανών και δείχνει πανέτοιμος για τη νέα σεζόν.

Closer o Aceves

Με τον Alfredo Aceves στη θέση του closer pitcher θα αρχίσουν την χρονιά οι Μπόστον Ρεντ Σοξ. Άλλωστε ο Andrew Bailey τραυματίστηκε σοβαρά και ο Mark Melancon προτιμήθηκε σαν reliever.

Δύο τραυματισμοί στους Όριολς

Τους Tsuyoshi Wada (αριστερόχειρας pitcher) και Taylor Teagarden (catcher) τοποθέτησαν στον 15ήμερο κατάλογο των τραυματιών οι Μπάλτιμορ Όριολς. Επίσης, πρόσθεσαν τους Ronny Paulino (catcher) και Nick Johnson (first baseman) στην πρώτη ομάδα, ενώ υποβάθμισαν τον αριστε

Keywords
Τυχαία Θέματα