Μεγάλο το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα Βετεράνων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες για το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.

Το ενδιαφέρον μέχρι στιγμής είναι μεγάλο, τόσο από την Αθήνα όσο και από την περιφέρεια, με τους διοργανωτές να έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τις δηλώσεις συμμετοχής που έχουν ήδη καταφθάσει στα γραφεία τους. Πρόκειται για

το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα, οι αγώνες του οποίου υπολογίζονται να ξεκινήσουν στις αρχές Απριλίου. Σύμφωνα με το διοργανωτή ΣΒΚΘ, σύντομα θα «κλειδώσουν» τόσο οι συμμετοχές όσο και το πρόγραμμα. Οι αγώνες αφορούν Άνδρες και Γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, αλλά και πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης στις οποίες λειτουργούν σύνδεσμοι Βετεράνων.

Από εκεί και πέρα, ομάδα Γυναικών του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε στο κλειστό της ΜΕΝΤ, στην Τούμπα, όπου η Χρυσάνθη Στεφανίδου, προσφάτως βραβευθείσα από το σύνδεσμο, γυμνάζει την ομάδα ατόμων με νοητική στέρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η φιλική αναμέτρηση εξελίχθηκε σε δυνατή κόντρα, που ενθουσίασε αμφότερες τις πλευρές, ενώ η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα