Μέλνικα: «Να σωθούμε γρήγορα»

Η Ζέντα Μέλνικα έλαμψε στο παιχνίδι του Αστέρα Εξαρχείων με την Πτολεμαΐδα. Άγγιξε το τέλειο με 24 πόντους 14 ριμπάουντ και 7 κοψίματα! Η Λετονή σέντερ μίλησε στο Onsports για την επίδοσή της, αλλά και για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Είναι 20 χρονών και βλέπει τον κόσμο από τα 193 εκατοστά. Βρίσκεται από 11 χρονών στη χώρα μας και είναι Διεθνής με την Εθνική Νεανίδων και την Εθνική Νέων Γυναικών της Λετονίας.

Είναι η πρώτη της σεζόν στην Α1 και μέχρι στιγμής τα πάει εξαιρετικά. Στον παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας

έκανε το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας της. H Ζέντα Μέλνικα σημείωσε 24 πόντους μάζεψε 14 ριμπάουντ και έκανε 7 κοψίματα. Ο Αστέρας Εξαρχείων επέστρεψε φέτος στην Α1 και τα πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Έχει τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

«Μέχρι στιγμής πάμε καλά θέλουμε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά, κάτι που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και πρέπει να έχεις δουλέψει σκληρά για να νικήσεις», τόνισε η Μέλνικα.

Ο Αστέρας Εξαρχείων κατάφερε να αλώσει την «καυτή» έδρα του Παναθηναϊκού. Η Ζέντα Μέλνικα μιλάει για το πώς έζησε αυτό το παιχνίδι:

«Πραγματικά δεν έχω δει τόσο κόσμο σε γυναικείο μπάσκετ. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν εκπληκτική. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα μας επηρέασε θετικά. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις με κόσμο. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες παίξαμε τη ζώνη πολύ καλά και πήραμε τη σπουδαία νίκη».

Για το ατομικό της ρεκόρ στο παιχνίδι με την Πτολεμαΐδα δήλωσε:

«Ήταν η καλύτερη εμφάνισή μου. Έκανα το πρώτο κόψιμο και μετά ήρθε το ένα μετά το άλλο. Έχασα κάποια εύκολα καλάθια και θα μπορούσα να παίξω ακόμα καλύτερα. Το σημαντικό όμως είναι ότι νίκησε η ομάδα μου. Στόχος μας είναι να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και μετά να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα