Μένει στον Αστέρα ο Τσιώλης!

Τα τυπικά μένουν για την ανανέωση της συνεργασίας του Αστέρα Τρίπολης με τον Σάκη Τσιώλη. Μέσα στις επόμενες ημέρες η επισημοποίηση της συμφωνίας!

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είχε το απόγευμα της Δευτέρας (30/4) συνάντηση με μέλη της διοίκησης του Αστέρα. Η κουβέντα έγινε σε πολύ καλό κλίμα και κατέληξε σε συμφωνία. Για την οριστικοποίηση της ανανέωσης, βέβαια, εκκρεμεί μια συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των Αρκάδων, η οποία θα λάβει χώρα όταν αυτοί επιστρέψουν στην Ελλάδα, ήτοι

είτε την Τετάρτη είτε την Πέμπτη.

Από το ραντεβού της Δευτέρας απουσίαζε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος βρισκόταν το μεσημέρι στην Αθήνα για το ΔΣ της Super League.

Πλέον απομένουν τα τυπικά για την ανανέωση του συμβολαίου του Σάκη Τσιώλη, ενώ αμέσως θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, καθώς εντός των ημερών θα γίνουν συζητήσεις με τους παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον προσεχή Ιούνιο. Ακολούθως θα αρχίσουν οι κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, προκειμένου ο Αστέρας Τρίπολης να έχει τη νέα σεζόν ακόμα καλύτερη πορεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα