Μένει στους Τσάρτζερς ο Turner

02:31 4/1/2012 - Πηγή: OnSports

Αν και οι Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς έμειναν εκτός play off για δεύτερη συναπτή σεζόν, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Dean Spanos, αποφάσισε να κρατήσει τον Norv Turner στην θέση του προπονητή.

Ο σύλλογος του Σαν Ντιέγκο ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις με οκτώ νίκες και ισάριθμες ήττες. Μπορεί να ισοβάθμησε στην κορυφή του ομίλου του, αλλά είχε αποκλειστεί μαθηματικά από τα play off από την προτελευταία αγωνιστική. Ο ίδιος ο Turner έχει

ρεκόρ 49-31 σαν κόουτς της ομάδας και 3-3 στα play off, αλλά δεν εξασφάλισε εισιτήριο για την post season τις δύο τελευταίες σεζόν.

Ο ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτης των Τσάρτζερς δέχθηκε αρκετή πίεση από τους οπαδούς αυτές τις δύο εβδομάδες, αλλά ο Spanos αποφάσισε να δείξει εμπιστοσύνη στον Turner. Μάλιστα, πλην του προπονητή του διατήρησε τον A.J. Smith στην θέση του τεχνικού διευθυντή.

Πλέον ο στόχος είναι η σεζόν 2012-13, στην οποία οι Τσάρτζερς θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στις νικηφόρες χρονιές. Σε αυτό το πλαίσιο θα απαιτηθούν σωστές κινήσεις εντός των ορίων του salary cap, ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα