Μέσι: «Δύσκολα τα πράγματα…»

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το νέο στραβοπάτημα της Αργεντινής ο Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι οι πρώτοι που θέλουν να ανατρέψουν την αρνητική εικόνα που έχουν δημιουργήσει.

«Οι απογοητεύσεις είναι πάρα πολλές και δεν ξέρω αν μπορούμε να ζητάμε από τον κόσμο να έχει και άλλη υπομονή», ανέφερε αρχικά ο 24χρονος σταρ της Μπαρτσελόνα μετά το 1-1 του «Μονουμεντάλ» κόντρα στη Βολιβία, συμπληρώνοντας:

«Πρώτα ήταν το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, μετά το Κόπα Αμέρικα,

και τώρα αυτό. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Τα σφυρίγματα μας στενοχωρούν. Είμαστε οι πρώτοι που θέλουν να βελτιωθούν τα πράγματα και στο ματς με τη Βολιβία δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που είχαμε προετοιμάσει. Οι αντίπαλοί μας κλείστηκαν πίσω και ήταν τα πράγματα πιο δύσκολα από ό,τι συνήθως. Με γεμίζει με θυμό το γεγονός ότι δεν πήραμε τη νίκη».

Καταλήγοντας, ο Μέσι εστίασε στην ανάγκη επιστροφής στα νικηφόρα αποτελέσματα τα οποία θα λειτουργήσουν ως τονωτική ένεση στην αυτοπεποίθηση της «αλμπισελέστε»: «Δουλεύουμε πάνω σε ένα νέο σχέδιο και χρειαζόμαστε νίκες για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Σε λίγες ημέρες αντιμετωπίζουμε την Κολομβία και θα πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση για να πάρουμε αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα