Μέσι: «Πιο σημαντικός από εμένα ο Γκουαρντιόλα»

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε πως η παρουσία του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, είναι σημαντικότερη από τη δική του στην επίθεση.

Οι περισσότεροι τίτλοι της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, έχουν την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός επιθετικός έχει σκοράρει πολλάκις σε σημαντικές αναμετρήσεις, ωστόσο θεωρεί ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πολύ πιο σημαντικός από τον ίδιο.

«Θα είναι δύσκολο να

βρούμε αντικαταστάτη. Η Μπαρτσελόνα τα τελευταία τέσσερα χρόνια παίζει πολύ καλά. Για μένα, αυτός είναι πιο σημαντικός από ότι εγώ στην Μπαρτσελόνα», είπε αρχικά ο αστέρας των «μπλαουγκράνα» για να συνεχίσει:

««Βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση με εσάς. Περιμένουμε να αποφασίσει αν θα μείνει ή αν θα φύγει. Εμείς θέλουμε να συνεχίσει με εμάς, αρχικά για το καλό όλων και στη συνέχεια για το καλό του συλλόγου. Διαφορετικά και ο σύλλογος και εμείς θα συνεχίσουμε, αλλά θα είναι δύσκολα χωρίς τον Γκουαρντίολα. Αγωνιζόμαστε καλά γιατί ο Γκουαρντίολα μας προπονεί καλά και μας δείχνει τον τρόπο που θέλει να παίζουμε», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα