Μέσι: «Ποτέ σε ανταγωνιστές»

Χαρούμενος στη Μπαρτσελόνα δήλωσε στη Καταλανική «Sport» ο Λίονελ Μέσι, ο οποίος παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν θα πήγαινε ποτέ σε ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι η Ρεάλ.

Αναλυτικά η συνέντευξή του Μέσι:

«Η Μπαρτσελόνα μου έχει δώσει τα πάντα. Μεγάλωσα σε αυτό το σύλλογο και δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να πάω σε ανταγωνιστική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι», τόνισε για να προσθέσει, σχετικά με το αν θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα και μετά το πέρας της ποδοσφαιρικής του καριέρας: «Μόνο ο Θεός ξέρει τι

θα κάνω όταν τελειώσω την καριέρα μου. Θα ήθελα όμως να παραμείνω κοντά στην ομάδα που αγαπώ».

Όσο για το αν βλέπει τον Τσάβι ως έναν μελλοντικό προπονητή της Μπάρτσα, τόνισε: «Ο Τσάβι έχει πολλά να προσφέρει ακόμη στο ποδόσφαιρο. Έχει τρομερή ποιότητα και είναι παίκτης-κλειδί για μας. Εύχομαι να παίζουμε μαζί για πολύ καιρό ακόμη. Αν θέλει να γίνει προπονητής κάποια μέρα, θα είναι καλό. Είναι έξυπνος και ξέρει καλά το ποδόσφαιρο».

Σχετικά με την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του, δήλωσε: «Η συμπεριφορά του κόσμου απέναντί μου είναι πολύ όμορφη. Βλέποντας την αγάπη του κόσμου νιώθω ευτυχισμένος. Το πιο παράξενο περιστατικό μού είχε τύχει στη Βενεζουέλα για το Κόπα Αμέρικα, όταν μια κοπέλα έπεσε μπροστά μου για να με αγκαλιάσει. Φοβήθηκα και προσπάθησα να τη βοηθήσω να σηκωθεί, αλλά ευτυχώς δεν είχε χτυπήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα