Μετά βραβεύσεων η πίτα του ΣΠΑΚΕ

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας θα διεξαχθεί την Κυριακή (19/02, 11.30) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο μπάσκετ εννέα προσωπικότητες του αθλήματος και συγκεκριμένα ο προπονητής Κώστας Πολίτης, οι παλαίμαχοι Ευδοκία Κορρέ, Παναγιώτης Κουκόπουλος,

Αστέριος Γούσιος, Αργύρης Καμπούρης και Νάσος Γαλακτερός, ο διαιτητής Χρήστος Αβραμίδης, ο σημειωτής Κώστας Σιμωνίδης και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

Η ανακοίνωση: «Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας (ΣΠΑΚΕ) θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο «The Athens Gate» (Λ. Συγγρού 10, στάση Μετρό Ακρόπολη) και ώρα 11.30 το πρωί. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο ΣΠΑΚΕ θα τιμήσει ανθρώπους του μπάσκετ με πολύχρονη προσφορά στο άθλημα από όλες τις γενιές της ιστορίας του. Την παλαίμαχη αθλήτρια Ευδοκία Κορρέ, τους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες Παναγιώτη Κουκόπουλο, Αστέριο Γούσιο, Αργύρη Καμπούρη, Νάσο Γαλακτερό, το διαιτητή Χρήστο Αβραμίδη, το σημειωτή και «ψυχή» των γραφείων της ΕΟΚ Κώστα Σιμωνίδη, τον προπονητή της Εθνικής του ’87 Κώστα Πολίτη και το Βασίλη Σκουντή, εκ των δημοσιογράφων που καθιέρωσαν το ρεπορτάζ μπάσκετ στα ΜΜΕ. Θα βραβευτεί, επίσης, για το έργο του ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης».

Keywords
Τυχαία Θέματα