Μήλον της Έριδος για πολλούς συλλόγους Γυφτοκώστας-Παναγιώτου

15:33 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Η πολύ καλή χρονιά του 20χρονου (1/7/1992) επιθετικού Νίκου Γυφτοκώστα φετος με την φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Ο νεαρός επιθετικός, στην χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν εντυπωσιακός, πέτυχε 10 γκολ, έδειξε ότι είναι έτοιμος ποδοσφαιριστής και όχι ταλέντο, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Επίσης ένα άλλο θετικό στοιχείο είναι πως ο ποδοσφαιριστής είναι και μικρός σε ηλικία,

όντας 20 χρονών μόνο, πράγμα που τον κάνει ακόμη πιο περιζήτητο στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Νίκος Γυφτοκώστας δοκιμάστηκε φέτος στον Πανιώνιο και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, και δεν αποκλείεται οι «κυανέρυθροι» να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του στον Εθνικό Φιλιππιάδας. Για τον Νίκο Γυφτοκώστα υπάρχει ενδιαφέρον και από πολλές ομάδες της Football League και Football League 2.

Εκτός όμως από τον Νίκο Γυφτοκώστα ενδιαφέρον υπάρχει και από ομάδες της Football League και Football League 2 και για έναν άλλο ποδοσφαιριστή του Εθνικού Φιλιππιάδας, τον μέσο Σταύρο Παναγιώτου.

Ο 19χρονος (1/7/1993) μέσος πραγματοποίησε και αυτός μια πολύ καλή χρονιά με την φανέλα του Εθνικού και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Η διοίκηση της ομάδας του Εθνικού έχει δεχτεί πολλές προτάσεις και σε καμία δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα των δυο νεαρών ποδοσφαιριστών.

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ: Κώστας Κολιός

Keywords
Τυχαία Θέματα