Μινώταυρος - Ηρόδοτος 1-2

20:41 8/1/2012 - Πηγή: OnSports

Σημαντική νίκη που τον κρατά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πήρε ο Ηρόδοτος, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Μινωταύρου.

Ο σύλλογος της Νέας Αλικαρνασσού με αυτή του τη νίκη παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Γιούχτα, όμως ο Μινώταυρoς διαμαρτύρεται έντονα για τις αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα.

Στο 26' ο Ηρόδοτος προηγήθηκε με 0-1, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φράγκου, ενώ στο 38' ο Χαρίτος έγραψε το 0-2. Για το πέναλτι που καταλόγισε ο Μηνάς Κοκκινάκης, έχουν έντονα παράπονα οι γηπεδούχοι.

Παράπονα, είχαν και οι φιλοξενούμενοι, καθώς στο 55' ο Νταγκουνάκης

μείωσε σε 1-2, φάση στην οποία οι παίκτες του Ηροδότου υποστηρίζουν πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο Μινώταυρος πίεσε για την ισοφάριση, αλλά στην κυριότερη ευκαιρία του ο Νταγκουνάκης με προβολή δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 82’, με τον Ζαφείρη να μπλοκάρει.

Μινώταυρος (Βασίλης Παπαδάκης): Συροκάκης, Γαλανάκης, Κουνέτας, Πατεράκης, Γκούντελος, Ψαράκης (80’ Τσικουδάκης), Καλαϊτζάκης (65’ Μιχάκης), Καράκης (50’ Δημούσης), Τζαγκαράκης, Νταγκουνάκης, Καβρουλάκης.

Ηρόδοτος (Νίκος Ανδριανάκης): Ζαφείρης, Κοζυράκης, Μαγάκης (90’ Μαθιουδάκης), Μαυρίδης, Χαρίτος, Κώττης, Μπαλάφας, Φράγκος, Μωραΐτης (78’ Παπαδόπουλος), Κοκκινάκης (88’ Ξυδάκης), Γιαννακάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα