Μιραλάς: «Δεν βλέπω κρίση»

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα μίλησε ο Κέβιν Μιραλάς σε Μέσα του Βελγίου.

Η οικονομο-πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας αποτελεί συχνά πυκνά θέμα συζήτησης και αναφορά στα Μέσα του εξωτερικού. Πολλές φορές ποδοσφαιριστές από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αγωνίζονται στην Ελλάδα, καλούνται να μιλήσουν για την κρίση.

Ο…

τελευταίος που «υποβλήθηκε» σε αυτή τη διαδικασία είναι ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού επέστρεψε στην εθνική ομάδα της χώρας του και η παρουσία του αποτέλεσε την κατάλληλη ευκαιρία για τους συμπατριώτες του.

«Ειλικρινά, δεν βλέπω την κρίση. Τα εστιατόρια και τα καφέ είναι γεμάτα, ακόμη και στο κέντρο», ήταν η πρώτη αντίδραση του 24χρονου άσου σε συνέντευξή του σε Μέσα της πατρίδας του.

Και συνέχισε για την κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό: «Δεν μπορώ να πω άσχημα λόγια για τον Ολυμπιακό. Οι πληρωμές γίνονται αμέσως».

Όσον αφορά στα όσα γίνονται στην Ελλάδα, ο Κέβιν Μιραλάς, ανέφερε: «Βλέπω τις εικόνες, αλλά μπορώ να πω ότι δεν συμφωνούν με την πραγματικότητα. Η κρίση είναι παντού στην Ευρώπη. Επίσης, στο Βέλγιο. Δεν υπάρχει, βεβαίως, βία, αλλά η κρίση είναι και εδώ επίσης».

Για τα όσα παρατηρεί στους δρόμους της Αθήνας, τόνισε: «Ζω περίπου τρία τέταρτα από το κέντρο. Οι εικόνες που βλέπετε εδώ είναι από το κέντρο, όμως, ακόμα και στο κέντρο οι καφετέριες και τα εστιατόρια είναι γεμάτα. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί πλούσιοι άνθρωποι. Ειλικρινά, δεν βλέπω την κρίση στην Ελλάδα. Φυσικά, συμβαίνουν πράγματα που δεν είναι πάρα πολύ καλά. Έχουν πρόσφατα βάρη που αυξάνονται 24 με 45%. Είναι φυσιολογικό που οι άνθρωποι δεν είναι ικανοποιημένοι. Αλλά άνθρωποι και στο Βέλγιο δεν είναι ευχαριστημένοι».

Ερωτηθείς για το πώς αντιλαμβάνονται οι παίκτες την κρίση, υποστήριξε: «Εμείς το αισθανόμαστε πολύ λιγότερο από τους άλλους ανθρώπους, σίγουρα δεν θα το αρνηθώ, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους παίκτες. Είμαι πάντα πολύ συνειδητοποιημένος για την αξία του χρήματος. Κατάγομαι από μια οικογένεια εργαζομένων».

Παράλληλα, ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε και για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα και τα όσα είχαν γίνει με τον Λέεκενς: «Μιλήσαμε, αλλά όχι ειδικά γι’ αυτό. Αυτό που έχουμε συζητήσει, παραμένει ανάμεσά μας. Δεν θέλω τα πράγματα να παρερμηνευθούν».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα