Μονάχα οι Λόβ και Ρούμπιο είναι «σίγουροι» στους Τίμπεργουλφς

«Καυτό» καλοκαίρι αναμένεται στις τάξεις των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, καθώς ο Ρικ Έιντελμαν ετοιμάζει σειρά από αλλαγές στο ρόστερ.

Ξεκαθαρίστηκε πως μονάχα οι Ρίκι Ρούμπιο και Κέβιν Λοβ έχουν εξασφαλίσει ήδη θέση στο επόμενο ρόστερ των «λύκων». Πάνω στους δύο παίκτες, οι οποίοι υπέγραψαν πέρσι συμβόλαια, θα χτιστεί η νέα ομάδα, ενώ

ο κόουτς Έιντελμαν, έχει αποκαλύψει πως θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές, αφού κάτι τέτοιο είχε συμφωνηθεί στο πλαίσιο της σύναψης της συνεργασίας του με τους εκπρόσωπους της Μινεάπολις.

Ύστερα από 21 νίκες στα πρώτα σαράντα ματς του 2011-12, οι Τίμπεργουλφς έκαναν μόλις πέντε στα 26 τελευταία παιχνίδια! Μεταξύ άλλων, ο Ρούμπιο και ο Λοβ τέθηκαν νοκ άουτ λόγω τραυματισμών, εξελίξεις που δεν ευνόησαν την πορεία του συλλόγου.

Σε εγχείρηση θα υποβληθεί εντός των επόμενων ημερών και ο Νίκολα Πέκοβιτς, ενώ οι Λουκ Ριντνάουρ και Χοσέ Μπαρέα αντιμετώπισαν επίσης αρκετούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έτσι αυξήθηκε ο χρόνος συμμετοχής των Μάικλ Μπίσλι, Άντονι Ράντολφ, Μαρτέλ Ουέμπστερ και Ουες Τζόνσον, οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του Έιντελμαν, οπότε είναι υποψήφιοι για αποχώρηση το καλοκαίρι.

Κοντά στην έξοδο είναι και ο Ντάρκο Μίλισιτς. Γενικά αναμένονται πολλές αλλαγές, ενώ πρωταρχικός στόχος των «λύκων» είναι η προσθήκη έμπειρων παικτών, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους Ρούμπιο και Λοβ.

Keywords
Τυχαία Θέματα