Μόνο ο Φωκικός στο μυαλό του Παπακώστα

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Γιάννης Παπακώστας θεωρεί μέγιστης σημασίας το ματς με τον Φωκικό.

Οι Αχαιοί την Κυριακή (29/04) αντιμετωπίζουν τον Φωκικό στην Άμφισσα και το ματς αυτό απασχολεί τον Γιάννη Παπακώστα περισσότερο από κάθε τι άλλο. Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και σημείωσε αρκετές φορές ότι μόνο η αναμέτρηση αυτή βρίσκεται στο μυαλό του.

Σε ερώτηση για το αν είναι εφικτό να κυνηγήσει η Παναχαϊκή την 3η θέση, αφού απέχει 5 βαθμούς πλέον απ' αυτήν, απάντησε: «Το πιο εφικτό αυτή τη στιγμή είναι να κυνηγήσουμε

τη νίκη την Κυριακή απέναντι στον Φωκικό. Μόνο εκεί είναι η σκέψη μου, πουθενά αλλού».

Σχετικά με τα play off είπε: «Ας κερδίσουμε εμείς τον Φωκικό στην Άμφισσα κι ας γίνει ό,τι να 'ναι στα άλλα παιχνίδια των ανταγωνιστών μας. Να το πω καθαρά. Αυτό το παιχνίδι το θεωρώ πολύ καθοριστικό για μας, πάρα πολύ καθοριστικό. Είναι το παιχνίδι που θα μας εδραιώσει στην 6άδα, εάν το κερδίσουμε. Πρώτα πρέπει να εδραιώσουμε τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ και μετά να βλέπουμε σε ποια θέση θα τερματίσουμε. Ο Φωκικός καίγεται για βαθμούς και θα παίξει την Κυριακή τον υπέρ πάντων αγώνα. Γι' αυτό σας λέω ότι είναι το πιο καθοριστικό παιχνίδι για 'μας. Αν το πάρουμε, θα πατήσουμε στέρεα στην 6άδα και μετά έχουμε όλο τον καιρό να δούμε και τις θέσεις…».

Αναφερόμενος στην ήττα του Φωκικού από τον Αγροτικό Αστέρα, είπε: «Τώρα γίνεται πιο επικίνδυνος ο Φωκικός, γιατί έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς. Όμως, όλα εξαρτώνται από εμάς, αρκεί να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα