Μόνοι όγδοοι οι Κάπιτολς

06:01 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, οι Ουάσινγκτον Κάπιτολς απώλεσαν 2-0, αλλά επικράτησαν των Μόντρεαλ Κανάντιενς στα πέναλτι.

Με γκολ των Alex Ovechkin και Alexander Semin στην τελική διαδικασία καθορισμού νικητή, οι «πρωτευουσιάνοι» συμπλήρωσαν 88 βαθμούς. Πλέον έχουν «μαξιλαράκι» δύο βαθμών από τους ένατους Μπάφαλο Σέιμπερς, ενώ απέχουν δύο βαθμούς από την πρώτη θέση της Southeast, αλλά οι Φλόριντα Πάνθερς έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Όλα

αυτά στην επιστροφή του Nicklas Backstrom. Επίσης, οι Mathieu Perreault και Jay Beagle διαμόρφωσαν το γρήγορο 2-0, πριν ισοφαρίσουν οι Eric Cole και Tomas Plekanec για τους ουραγούς της ανατολικής περιφέρειας του NHL.

Σημειώνουμε πως οι «καπς» κέρδισαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/03) με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τους Μπόστον Μπρούινς. Δηλαδή προηγήθηκαν με 2-0, δέχθηκαν το 2-2 και πήραν το «δίποντο» στα πέναλτι.

Τα βαθμολογικά δεδομένα, όμως, είναι ευνοϊκά. Αντίθετα, οι «χαμπς» απλά συμπλήρωσαν 73 βαθμούς και πολύ δύσκολα θα αποφύγουν την τελευταία θέση της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα