«Μόνος του παραιτήθηκε ο Γ. Σταθόπουλος»

18:47 3/4/2012 - Πηγή: OnSports

Στις προηγούμενες διοικήσεις της ΚΑΕ ΑΕΚ παραπέμπουν τον πρώην φροντιστή της ομάδας, Γιώργο Σταθόπουλο, οι νυν υπεύθυνοι.

Όπως διευκρινίζουν, ο εν λόγω φροντιστής ουδέποτε εκδιώχθηκε, αλλά παραιτήθηκε από το πόστο του. Η νυν διοίκηση της «Ένωσης» δηλώνει έκπληξη για τη στάση του και τον καλεί να απευθυνθεί για τα οφειλόμενα που υπάρχουν προς το πρόσωπό του στους προκατόχους της.

Η ανακοίνωση: «Με αφορμή δημοσίευμα

ηλεκτρονικού Τύπου που αφορά δηλώσεις του φροντιστή της ομάδας, Γιώργου Σταθόπουλου, η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ διευκρινίζει ότι δεν έδιωξε τον εν λόγω φροντιστή, αλλά μόνος του παραιτήθηκε από το πόστο του, στις υποχρεώσεις του οποίου δεν ήταν καθόλου συνεπής σε όλη τη διάρκεια της μεταξύ μας συνεργασίας, δηλαδή από τη στιγμή που αναλάβαμε εμείς τη διοίκηση Πρωτοδικείου. Μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι τόσα χρόνια που βρίσκεται στην ΑΕΚ δεν έκανε τέτοιου είδους δηλώσεις παρόλο που έχει ισχυριστεί επανειλημμένα ότι οι προηγούμενες διοικήσεις τον είχαν απλήρωτο. Το καλύτερο που έχει να κάνει ο κ. Σταθόπουλος είναι να απευθυνθεί στις προηγούμενες διοικήσεις και όχι σε εμάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα