Μόντριτς: «Η ήττα από την Ελλάδα μάς πείσμωσε»

Το... χαστούκι από την Εθνική Ελλάδος και η απώλεια της πρώτης θέσης του προκριματικού ομίλου, ανάγκασαν τους Κροάτες να αναδιοργανωθούν σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Λούκα Μόντριτς.

Ο μέσος της Τότεναμ και εκ των πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών της Κροατίας, μίλησε στα ΜΜΕ της πατρίδας του, μία ημέρα μετά τη θριαμβευτική εκτός έδρας επικράτηση επί της Τουρκίας (3-0) που ουσιαστικά έχει δώσει τεράστιο πλεονέκτημα στους Κροάτες για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012.

Οπως, λοιπόν, εξήγησε, η ήττα από την Ελλάδα στην προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, ανάγκασε τους διεθνείς να καθίσουν στα αποδυτήρια, να μιλήσουν και να αντιληφθούν ότι θα πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους ώστε να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Τούρκων και να δώσουν το παρών στη μεγάλη διοργάνωση του ερχόμενου καλοκαιριού.

«Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι γιατί υπάρχει και επαναληπτικός. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Η ήττα από την Ελλάδα που μας ανάγκασε να μπούμε στη διαδικασία των play off, μάς πείσμωσε. Μας έκανε να καθίσουμε και να μιλήσουμε στα αποδυτήρια, ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι και με πολύ πείσμα στα ματς με την Τουρκία. Η Κροατία έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο όταν βγάζει τόσο καλό εαυτό στο γήπεδο. Τελευταία φορά που παίξαμε τόσο ποιοτικό ποδόσφαιρο ήταν στο Euro του 2008 και συγκεκριμένα στους αγώνες με τη Γερμανία και την Τουρκία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μόντριτς.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα