Μώραλης: «Να ζητήσει συγνώμη ο Γόντικας»

Να δώσει εξηγήσεις για τις ατυχείς (όπως τις χαρακτήρισε) δηλώσεις του περί φιλικών και ντέρμπι, κάλεσε τον Δημήτρη Γόντικα - τον οποίο και κατηγόρησε για ανέντιμη στάση - ο Γιάννης Μώραλης.

Ο δ΄ αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού φιλοξενούμενος στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM», σχολίασε τις δηλώσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού απαιτώντας να ζητήσει συγνώμη γι αυτές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και

στα επεισόδια των Ιωαννίνων, τις μεταγραφές, αλλά και στη θέση των «ερυθρολεύκων» για τις μετακινήσεις.

«Άποψή μας είναι ότι όταν κάποιος κατέχει μία θέση όπως ο κύριος Γόντικας θα πρέπει να είναι προσεκτικός στα όσα λέει και να είναι τεκμηριωμένος. Θα περιμένουμε να μας πει ποιες ομάδες δίνουν φιλικούς αγώνες. Αν δεν γίνει αυτό οι δηλώσεις είναι ανέντιμες. Η εικόνα που επιχειρεί να περάσει ο ΠΑΟ εσκεμμένα είναι μια ανέντιμη στάση. Δεν κατονόμασε τον Ολυμπιακό για να μπορώ να απαντήσω ευθέως τον Ολυμπιακό. Συνολικά ως Σουπερ Λιγκ υπάρχει θέμα», τόνισε αρχικά ο Μώραλης, για να συμπληρώσει:

«Αν δεν το κάνει ο κύριος Γόντικας, στην επόμενη συνεδρίαση να βγει και να μας πει τι εννοεί, ποιες ομάδες εννοεί για να μην ισοπεδώνουμε τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες. Όταν κάποιος πρόεδρος καταγγέλλει επίσημα ότι γίνονται φιλικά αν δεν μπορεί να ζητήσει μία συγγνώμη. Αν μη τι άλλο όταν είσαι πρόεδρος και κάνεις μία καταγγελία θα πρέπει να την υποστηρίξεις. Είναι μία τοποθέτηση η οποία πυροδοτεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι μία άτυχη δήλωση, αλλά μία συνέχεια των δηλώσεων του προπονητή του. Δεν μπορεί ο κύριος Φερέιρα να αφήνει υπονοούμενα για την Κέρκυρα ότι αντιμετωπίζει διαφορετικά τα παιχνίδια.

Αν μη τι άλλο αυτό που θα περίμενε ο καθένας θα ήταν μία συγγνώμη. Αντίθετα ακούσαμε ότι κακώς δεν μπήκαν από το πρώτο ημίχρονο οι φίλαθλοι όταν είχαν συμφωνήσει να μην γίνει καμία μετακίνηση οπαδών. Είναι μία παντελώς ανέντιμη στάση και οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΟ ήταν ατυχείς».

Στη συνέχεια υποστήριξε: «Είναι απαράδεκτο το 2011 να μην μπορούν να γίνουν αγώνες παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων. Υπάρχουν αγώνες που κακώς γίνονται απαγορεύσεις γιατί μπορούν να συνυπάρξουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων. Τα έκτροπα που έγιναν στα Γιάννενα ήταν εκτεταμένα και απαράδεκτα. Πρώτα ο πρόεδρος του ΠΑΟ θα έπρεπε να καταδικάσει αυτά τα επεισόδια».

Περισσότερα σε λίγο...

Keywords
Τυχαία Θέματα