Μουζάκης: «Όλοι είμαστε στρατιώτες της «Μαύρης Θύελλας»

Το συμφέρον της Καλαμάτας είναι πάνω από όλα και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν για αυτό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βασίλης Μουζάκης.

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ, απάντησε στις προ ημερών δηλώσεις του Γιώργου Μπιστικέα, θεωρώντας τον πρώην γενικό αρχηγό της Μαύρης Θύελλας απαράδεκτο για τα όσα είπε για την ομάδα και τα στελέχη της.

«Αφήνουμε τον κύριο Μπιστικέα και όλα αυτά τα απαράδεκτα πράγματα που είπε στην κρίση των φιλάθλων της ομάδα μας. Γίνεται τιτάνια προσπάθεια

απ όλους μας και κυρίως από τον Γιώργο Ράλλη, που πληρώνει δύο χρόνια τώρα και ειδικά φέτος μόνος του, να σταθεί η Μαύρη Θύελλα στα πόδια της και με μεγάλη μας λύπη είδαμε αυτόν τον άνθρωπο να δηλώνει ό, τι του κατέβαινε στο κεφάλι.

Επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! Η ομάδα μας όμως να πάει μπροστά. Το ποτάμι πια δεν γυρίζει πίσω. Όλοι μας είμαστε απλοί στρατιώτες της Μαύρης Θύελλας και τίποτα περισσότερο. Προσφέρουμε όπου μας τάσσει η ομάδα μας, από οιοδήποτε πόστο και όσο καιρό αυτό μας ζητηθεί...», ήταν τα λόγια του κ. Μουζάκη.

Στα υπόλοιπα θέματα της «Μαύρης Θύελλας», αρχίζουν να δρομολογούνται όλα τα ζητήματα που άπτονται της ομάδας, μεταξύ αυτών και του Γιώργου Ράλλη. Πρώτα από όλα θα επισημοποιηθεί – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και στη συνέχεια θα πάρουν σειρά τα μεταγραφικά και οι ανανεώσεις.

Πηγή: sportstonoto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα