Μύκονος – Νέα Ιωνία 4-1

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Μύκονος, η οποία επικράτησε της Νέας Ιωνίας με 4-1, ενώ βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 1-0.

Πολλά γκολ και ανατροπή είχε το ματς της Μυκόνου με τη Νέα Ιωνία, σε μια αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες χρειάζονταν τους τρεις βαθμούς, για να «ξεκολλήσουν» από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη φιλοξενούμενη Νέα Ιωνία, η οποία κατάφερε να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο, αφού ο Βάσος στο 39’ έκανε το 1-0. Ωστόσο, στην επανάληψη η Μύκονος έκανε την απόλυτη ανατροπή, πετυχαίνοντας μάλιστα ευρεία νίκη. Ο «χορός» των γκολ άνοιξε στο 52’, όταν μετά από κόρνερ του Παπασταθόπουλου, η μπάλα «γκέλαρε» και κατέληξε στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.

Λίγα λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στο 57’, ο Τουμάσης έδωσε προβάδισμα 2-1 στους γηπεδούχους, ενώ στο 65’ ο Τσαλμάς «κλείδωσε» τη νίκη, διαμορφώνοντας το 3-1 για τη Μύκονο. Οι νησιώτες, έχοντας εξαιρετική απόδοση, δεν έμειναν εκεί, αλλά στο 72’ ο Βαλαμούτης ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ σε 4-1.

ΜΥΚΟΝΟΣ: Μανταφούνης, Ζουγανέλης , Μπαλής, Ξένος (46' Τουμάσης), Καρατζάς, Κουκάς, Αργυρίου, Βαλαμούτης (75' Συριανός), Τσαλμάς, Παπασταθόπουλος (84' Λαγόπουλος), Αλεξανδρόπουλος.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Δρόσος, Αχμέτ, Χρόνης, Βιδάλης, Νταϊφώτης, Καραγιάννης, Πετούσης, Βάσος (75' Ελμαλόγλου), Όγκμπουε (76' Κατσαδούρης), Ρωμαϊδης, Βλασερός (60' Καλογερής).

Keywords
Αναζητήσεις
μυκονος-νεα ιωνια 4-1
Τυχαία Θέματα