Μυροφορίδης: «Ύποπτη η διαιτησία»

21:57 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Στη διαιτησία του παιχνιδιού του Πανηλειακού με την Προοδευτική στάθηκε ο Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος τη χαρακτήρισε «ύποπτη».

Ο τεχνικός διευθυντής του Πανηλειακού υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι τέλειωσαν «οι μαγκιές από κάθε Αθηναίο διαιτητή που θα έρχεται στον Πύργο» και πως από εδώ και πέρα «θα τα πούμε αλλιώς»:

«Ούτε ντετέκτιβ είμαστε διατεθειμένοι να βάλουμε, αλλά ούτε και θα παραδοθούμε αμαχητί. Η διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι ήταν ύποπτη. Ο διαιτητής το έψαχνε. Έψαχνε να μας αποβάλλει παίκτη. Διένυσε 25 μέτρα για να βρει τον Αντωνίου, ο

οποίος είχε ήδη μια κίτρινη, για να του δώσει μια δεύτερη, χωρίς να έχει κάνει τίποτα! Θα στείλω ένα μήνυμα. Αυτή η ομάδα στήθηκε με ένα όραμα. Σε μια δύσκολη εποχή. Βρέθηκε ένας τρελός. Ο Κώστας Ντάβαρης. Ένας άνθρωπος ο οποίος τα δίνει όλα και φτάνει στο σημείο να βρίσκεται στο γήπεδο από το πρωί, για να κυλήσει ομαλά το παιχνίδι. Θέλω λοιπόν στους κυρίους που δεν μας σέβονται, να τους δώσω μια υπόσχεση.

Από δω και πέρα θα τα πούμε αλλιώς. Ο επόμενος διαιτητής που θα απειλήσει παίκτη μας, (όπως σήμερα που είπε μεταξύ άλλων στον Ακπαρίδη "μη μιλάς γιατί θα σου κόψω τη γλώσσα"), θα με βρει απέναντι του μπροστά σε όλο το γήπεδο. Μαγκιές από κάθε Αθηναίο διαιτητή που θα έρχεται στον Πύργο, τέλος! Δεν θα ερχόμαστε στο γήπεδο με την πίεση στο εφτά για να φεύγουμε με την πίεση στο δεκαπέντε. Ο Πανηλειακός δεν είναι ομάδα της Αθήνας, αλλά θα την βρει την άκρη.

Το ξέρω, αυτή τη στιγμή παραδέχομαι την ήττα μου ως τώρα, επειδή βρήκαν αυτοί κάτι το οποίο δεν βρήκαμε εμείς. Όμως να είστε σίγουροι ότι θα την βρούμε την άκρη. Είτε ίσα, είτε στραβά. Κι από τον κόσμο της ομάδας θέλω να συνεχίσει να στηρίζει αυτή την ομάδα κι αυτή την προσπάθεια, με το ίδιο πάθος, με την ίδια σωστή στήριξη, και χωρίς γκρίνιες».

Keywords
Τυχαία Θέματα