Να σταματήσει το αρνητικό σερί θέλει η Κηφισιά

Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγώνες ψάχνει απέναντι στον ΠΑΟΚ η Κηφισιά.

Τέλος στο αρνητικό της σερί θέλει να δώσει κόντρα στον ΠΑΟΚ η Κηφισιά (21/1, 19.00), που μετράει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη.

«Θα είμαστε πλήρεις για πρώτη φορά μετά από καιρό αν και δεν έχουμε ξεπεράσει τα προβλήματα μας... Σε ένα φοβερά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το φετινό, όλα τα παιχνίδια είναι οριακά από την 5η θέση και κάτω. Ο ΠΑΟΚ

δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να μην τους αφήσουμε να παίξουν τόσο καλά, να αντιμετωπίσουμε τα ατού τους και να τους αναγκάσουμε να ακολουθήσουν το δικό μας ρυθμό», τόνισε πριν από την αναμέτρηση στο Ζηρίνειο ο τεχνικός των γηπεδούχων, Κώστας Αρσενιάδης.

Στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μέλκας είδε με ανακούφιση τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Τόλη Αρμενάκη (η αξονική τομογραφία ήταν καθαρή) και τον υπολογίζει κανονικά.

«Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, στόχος μας είναι η νίκη, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει σχεδόν όλοι οι παίκτες μας να παίξουν καλά. Με νίκη βλέπουμε ψηλά, ενώ αν χάσουμε θα παραμείνουμε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη», είπε ο προπονητής του «δικεφάλου» και συμπλήρωσε: «Πρέπει να προσέξουμε τον Μπέλλο γιατί παίζει διαφορετικά και είναι ίσως ο πιο γρήγορος διαγώνιος...
Εμείς είμαστε καλά., αλλά έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια και οι νίκες φέρνουν και την καλή ψυχολογία».

Keywords
Τυχαία Θέματα