Ναδάλ: «Χρειάζομαι παιχνίδια»

Απροπόνητος θα διεκδικήσει τον 8ο συνεχόμενο τίτλο του στο Monte Carlo Masters ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος δήλωσε προβληματισμένος.

Ο Ισπανός αναγκάστηκε να μείνει εκτός προπονήσεων για 15 ημέρες λόγω προβλημάτων στο γόνατο. Πρόκειται για χρόνιο πρόβλημα τενοντίτιδας στα γονατά του και στη συνέντευξη Τύπου στο Μόντε Κάρλο δήλωσε: «Το γόνατο είναι καλά. Οι τελευταίες προπονήσεις ήταν με τις κατάλληλες συνθήκες και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Προπονούμαι χωρίς προβλήματα αλλά σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να δούμε πως θα αντιδράσει όταν θα αγωνιστώ σε κορυφαίο επίπεδο, όταν

βάλω όλη τη δυναμή μου στα γόνατα. Ξεκίνησα προπονήσεις πριν 4 ημέρες.Το προηγούμενο διάστημα κάθισα για 15 ημέρες χωρίς καμία προπόνηση καθώς δεν μπορούσα να καταπονήσω τα γονατά μου. Πρέπει να περάσω χρόνο στα courts. Χρειάζομαι παιχνίδια».

Με ρεκόρ 39-1 στο Μόντε Κάρλο είπε: «Είναι ένα τουρνουά με μεγάλη ιστορία για μένα. Είναι ένα μέρος που εχω γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες και είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που αγωνίζομαι εδώ. Πιστεύω ότι εδώ έχω παίξει το καλύτερό μου τένις». Ο αριστερόχειρας αντιμετωπίζει τον Γιάρκο Νιέμινεν στο 2ο γύρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα