Νάπολι: «Δεν έχουμε καμία προσφορά για Καβάνι»

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ξεκαθάρισε μέσω δηλώσεών του στον ιταλικό Τύπο ότι δεν υπάρχει καμία προσφορά, πόσο μάλλον… δελεαστική, για την παραχώρηση του Έντινσον Καβάνι.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός φέρεται να είναι στο στόχαστρο πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, μετά από μια ακόμα εξαιρετική χρονιά που έκανε στην Σέριε Α, με την φανέλα των «παρτενοπέι», με την Τσέλσι να είμαι μια εξ αυτών λόγω και της αποχώρησης του Ντιντιέ Ντρογκμπά…

Ο

Καβάνι ήταν καθοριστικός για τη Νάπολι με τα 23 του γκολ σε 35 εμφανίσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα, βοηθώντας την να τερματίσει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας του ιταλικού βορρά, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, πρόταση για να τον πουλήσει δεν έχει φτάσει ακόμα στα γραφεία της!

«Αν λάβουμε μια μεγάλη πρόταση για τον Καβάνι, τότε δεν θα μπορέσω να κάνω πίσω. Προς το παρόν, όμως, κανένας σύλλογος δεν μου έχει προσφέρει τα χρήματα που ζητάω», ανέφερε επί του θέματος ο «ισχυρός άνδρας» της Νάπολι στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Keywords
Τυχαία Θέματα