Νέα χοροεσπερίδα οι Εσπερίδες

23:37 6/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ήρθε και η σειρά των τμημάτων υποδομής των Εσπερίδων να διοργανώσουν την ετήσια χοροεσπερίδα τους, σε γνωστό μεζεδοπωλείο στο Μοσχάτο.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της ακαδημίας του συλλόγου της Καλλιθέας θα έχουν την Κυριακή (11/03, 13.30) την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές, στην «Εμπασιά». Οι διοικούντες τις Εσπερίδες, με ανακοίνωσή τους, καλούν όλους τους φίλους τους να δώσουν το παρών, ώστε να τους ενισχύσουν οικονομικά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους, δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Η πρόσκληση: «Η

Α.Ε. Εσπερίδες και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου διοργανώνουν μια εορταστική εκδήλωση (χοροεσπερίδα) την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 στο μεζεδοπωλείο «Εμπασιά» (Καποδιστρίου 3 και Αγ. Κωνσταντίνου, Μοσχάτο, τηλ. 2109422550), όπισθεν του Β’ Κλειστού Γυμναστηρίου Μοσχάτου, στην παραλία Ποσειδώνος (παλιό Μαρκομιχελάκειο). Ώρα προσέλευσης 13.30. Στην εκδήλωση θα γνωριστούμε καλύτερα και θα υπάρχει άφθονο φαγητό, κρασί και αναψυκτικά απεριόριστα για όλους, γονείς και παιδιά. Επίσης, υπάρχει ζωντανή μουσική από σπουδαία κομπανία. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων μας, αλλά και για να περάσουμε ευχάριστα. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα