Νέα έκδοση Topless για το Chevrolet Spark

14:52 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Μια καινούργια έκδοση έρχεται να προστεθεί στην γκάμα του Spark. Η έκδοση Topless θα ξεχωρίζει, καθώς διαθέτει συρόμενη ηλεκτρική οροφή.

Η αρχή είχε γίνει από το Matiz το οποίο διέθετε αντίστοιχη έκδοση. Τώρα και το Spark είναι διαθέσιμο με ανάλογη έκδοση και μάλιστα με ένα κόστος που κρίνεται ως πολύ λογικό.

Το μικρό μοντέλο της Chevrolet αλλάζει χαρακτήρα και γίνεται πιο «ευάερο», δίνοντας έναν ακόμα καλό λόγο για να το προτιμήσει κανείς, εκτός από το να καλύψει με τρόπο ιδανικό τις ανάγκες του για κάθε είδους μετακινήσεις με ιδιαίτερα οικονομικό τρόπο.

Οι πελάτες θα μπορούν να συνδυάζουν τη μεγάλη ηλεκτρική ηλιοροφή, η οποία προεκτείνεται σε όλη την επιφάνεια του επάνω μέρους της καμπίνας, με όποια από τις ήδη υπάρχουσες εκδόσεις εξόπλισμού του Spark τους ταιριάζει καλύτερα. Έτσι δημιουργούνται «ανοικτές» εκδοχές του αυτοκινήτου σε κάθε δυνατό επίπεδο εξοπλισμού και κινητήρα.

Το έξτρα κόστος για την έκδοση Topless είναι 1.200€ και μπορεί να συμπεριληφθεί στη συνολική τιμή του αυτοκινήτου και φυσικά να αποπληρωθεί μέσω άτοκης χρηματοδότησης με το πρόγραμμα της Εθνικής Τράπεζας “50-50”. Το τελευταίο προϋποθέτει την προκαταβολή του 50% του ποσού και την εξόφληση σε έως και 50 άτοκες δόσεις, και εφαρμόζεται σε έλα τα μοντέλα της γκάμας της Chevrolet.

Keywords
Τυχαία Θέματα