Νέα ήττα για Λίβερπουλ, 2-0 από Νιούκαστλ

17:27 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Την τρίτη της συνεχόμενη ήττα υπέστη η Λίβερπουλ, η οποία στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» είδει τη Νιούκαστλ να τη νικάει με 2-0.

Έντεκα ολόκληρους βαθμούς μακριά από τις θέσεις της Ευρώπης βρίσκεται πλέον η Λίβερπουλ, η οποία από ότι φαίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα μείνει εκτός Ευρώπης. Οι «κόκκινοι» γνώρισαν την τρίτη τους συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 2-0 από τη Νιούκαστλ στην τελευταία τους ευκαιρία να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τις «καρακάξες» ήταν ο Παπίς Σισέ, ο οποίος με τα δύο του τέρματα

(19’, 59’) έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους. Η Λίβερπουλ, τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 83’ ο Ρέινα αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης στον Περχ, με τον Χοσέ Ενρίκε να κάθεται στη θέση του για τα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Σίμπσον, Γουίλιαμσον, Περχ, Γκουτιέρεζ, Τιοτέ, Γκάθρι (66΄ Γκόσλινγκ), Καμπάιγ, Μπεν Αρφά (91’ Σαντόν), Σισέ (74’ Αμεόμπι), Μπα.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Φλάναγκαν, Κάραγχερ, Σκρτελ, Χοσέ Ενρίκε, Τζέραρντ, Σπίρινγκ, Σέλβεϊ (76’ Ντάουνινγκ), Σουάρεζ, Κάρολ (79’ Κάιτ), Μπελάμι (80’ Χέντερσον).

Keywords
Τυχαία Θέματα