Νέα ήττα του Dolph Ziggler

Νέα ευκαιρία πήρε ο Dolph Ziggler απέναντι στον Sheamus στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown, αλλά υπέστη δεύτερη διαδοχική ήττα.

Ο Ziggler είχε πολλές θετικές στιγμές στο main event του σόου, αλλά στο τέλος ένα «Brogue Kick» έκανε τη διαφορά υπέρ του Ιρλανδού World Heavyweight Champion. Λογικά, πάντως, θα πάρει νέες ευκαιρίες στα επόμενα Raw και SmackDown,

αφού η Vickie Guerrero, αγαπημένη του, θα είναι GM σε αμφότερα τα εβδομαδιαία της επόμενης εβδομάδας. Συγκεκριμένα θα πάρει τη σκυτάλη από τον Mick Foley, ο οποίος διοργάνωσε τα αντίστοιχα σόου της τρέχουσας εβδομάδας.

Το σόου άρχισε με τον Teddy Long, ο οποίος παρουσίασε τον «Hardcore Legend». Όλα κυλούσαν… ομαλά, μέχρι που παρενέβη ο Big Show. Στη συνέχεια εμφανίστηκε και ο Brodus Clay, αλλά ο πρώτος… γίγαντας πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα, όταν ήλθε και ο David Otunga… Εν τέλει ο Show έγινε το πρώτο μέλος του φετινού Money in the Bank.

Ακόμα, ο Kane πήρε… κατά λάθος νίκη επί του Daniel Bryan υπό το «βλέμμα» της AJ. Σημαντική επιτυχία με cross arm-breaker κατέγραψε και ο Alberto Del Rio σε non-title match εναντίον του Intercontinental Champion, Christian.

Πολύ γρήγορα «καθάρισε» ο Zack Ryder τον Heath Slater, ο οποίος προκάλεσε τον αγώνα με τη… νέα γκρίνια του. Επίσης ο Ryback «κατέστρεψε» δύο ακόμα τοπικούς παλαιστές, ενώ οι Prime Time Players επιβλήθηκαν των Usos σε Tag Team ματς. Αμέσως μετά πλακώθηκαν στα αποδυτήρια με τους Primo και Epico, οι οποίοι ζητούν ακόμα τα… ρέστα από τους Abraham Washington. Άλλωστε ο τελευταίους τους «πρόδωσε», για να συνεργαστεί με τους Titus O’ Neil και Darren Young.

Συνολικά ο Foley είχε μεγάλη τηλεοπτική συμμετοχή. Μεταξύ άλλων… μίλησε με τον Damien Sandow, ενώ διοργάνωσε διαγωνισμό… χορού με πρωταγωνιστή τον Great Khali. Επίσης, ο Santino Marella πρωταγωνίστησε σε χιουμοριστικό promo με άγνωστη γυναίκα…

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

O Ryback κέρδισε τους Frank Venezia & Jared Wachtler.
Ο Alberto Del Rio κέρδισε τον Christian.
O Kane κέρδισε τον Daniel Bryan.
O Zack Ryder κέρδισε τον Heath Slater.
Οι Darren Young & Titus O’ Neil κέρδισαν τους Usos.
O Sheamus κέρδισε τον Dolph Ziggler.

Keywords
Τυχαία Θέματα