Νέα πρόταση από Μπαϊρακτάρη!

Ο υποψήφιος αγοραστής της ΑΕΚ, Στάθης Μπαϊρακτάρης δέχτηκε την πρόσκληση του ΔΣ και βρίσκεται κανονικά στα Σπάτα, χωρίς όμως τη συνοδεία από λογιστή ή δικηγόρο. Δίνει 13 εκατομμύρια ευρώ για το 80% των μετοχών!

Μόλις ο Στάθης Μπαϊρακτάρης έκανε την πρότασή του για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΑΕΚ, ο Ανδρέας Δημητρέλος και σύσσωμο το ΔΣ, του έκανε πρόσκληση για το βραδινό Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας όπου θα μπορούσε να συζητηθεί με καλύτερες συνθήκες

η πρότασή του.

Ο υποψήφιος αγοραστής της Ένωσης, βρίσκεται στα Σπάτα για το ΔΣ της ομάδας όπου θα συζητηθεί εκτενώς η πρότασή του η οποία ανέφερε αρχικά ότι ζητάει με 3.5 εκατομμύρια ευρώ το 51% των μετοχών του συλλογου. Στη συνέχεια όμως, όταν αυτή η πρόταση απορρίφθηκε, βγήκε στην... αντεπίθεση και πρόσφερε το ποσό των 13 εκατομμυρίων ευρώ, έναντι του 80% των μετοχών. Από εκεί και πέρα, τα μέλη του ΔΣ του ζήτησαν τραπεζικές εγγυήσεις για να διαπιστωθεί πως όντως υπάρχουν αυτά τα χρήματα σε δικούς του λογαριασμούς.

Βέβαια, όταν δέχτηκε την πρόσκληση του τονίστηκε πως πρέπει να έχει τη συνοδεία ενός δικηγόρου ή λογιστή για να μπορέσει να παρουσιάσει την πρότασή του με επίσημο τρόπο. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, καθώς βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τη συνοδεία των μικρομετόχων, κ.κ. Παπαϊωάννου, Κοντό και Φουρνάρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα